evzmonden.ro Web analytics

Andreea Marin, Lili Sandu si Jojo, cu rochii de designer închiriate de pe magazinul online

Andreea Marin, Lili Sandu si Jojo, cu rochii de designer închiriate de pe magazinul online
Andreea Marin, Lili Sandu si Jojo, cu rochii de designer închiriate de pe magazinul online

Andreea Marin, Lili Sandu si Jojo au purtat ieri rochii extrem de elegante apartinand unor case de moda internationale renumite, modele ce pot fi inchiriate pe magazinul online DRESSBOX. Andreea Marin a prezentat duminică un maraton caritabil la o televiziune din Chisinau unde, pe parcursul orelor de transmisie in direct, a purtat trei rochii apartinand unor branduri internationale.

Vedeta a ales un model Valentino, de 10.500 de lei, din crepe, decorat cu volane si funde, care poate fi inchiriat cu 790 lei, apoi un model Alice+Olivia, din material paietat albastru electric, de 2800 de lei, ce poate fi inchiriat cu 330 lei, si un model Antik Batik, cu paiete multicolore si insertii din voal, de 2700 lei, ce poate fi inchiriat cu 295 lei.

Lili Sandu a prezentat show-ul “Danseaza printre stele”, de la Antena 1, intr-o rochie Blumarine, din material paietat si margele, de 16.000 de lei, ce poate fi inchiriat cu 995 lei.

Nu in ultimul rand, Jojo a ales sa poarte aseara la “Danseaza printre stele” o rochie Versace din material paietat si cristale de culoare argintie, de 4600 lei, ce poate fi inchiriat cu 495 lei.

Rochiile alese de vedete sunt doar cateva dintre creatiile marilor designeri internationali ce pot fi purtate de femeile din Romania fara ca acestea sa plateasca mii de euro, cat ar fi pretul original. jojo-rochie-versace-dressbox andreea-marin-rochie-alice-olivia-dressbox andreea-marin-rochie-antik-batik-dressbox

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X