Andreea Marin îşi menţine TENUL TÂNĂR cu ajutorul unui SECRET pe care îl ştie de la BUNICA sa: „Două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfinţenie…”

Andreea Marin îşi menţine TENUL TÂNĂR cu ajutorul unui SECRET pe care îl ştie de la BUNICA sa: „Două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfinţenie…”
Andreea Marin îşi menţine TENUL TÂNĂR cu ajutorul unui SECRET pe care îl ştie de la BUNICA sa: "Două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfinţenie..."

Invitată la un eveniment dedicat frumuseții, Andreea Marin a dezvăluit ce a învățat de la bunicile ei când vine vorba de frumusețe.

„Mi-aş dori tare mult că în definiţia frumuseţii să se afle omul care ştie să îmbătrânească frumos şi demn, vertical, cu elegantă în atitudinea faţă de întâmplările vieţii şi cu o forţă de a trece peste orice moment dificil. Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant şi demn, trăind o viaţă cu moderaţie, fără excese şi având două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfinţenie, pentru îngrijirea lor: îşi ţineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru faţă pentru curăţarea porilor.

De asemenea, foloseau o crema simplă pentru hidratare. La fel şi mama. Orice descoperire în domeniu în plus e un bun câştigat. Dar, fără aceşti doi paşi de bază – un demachiant bun şi o cremă de hidratare de calitate, mai ales în mediul viciat în care trăim azi – nu poţi spune că îi dau tenului tău o şansă reală să înainteze frumos în timp. Asta e lecţia moştenită de mine de la femeile dragi din viaţă mea”, a spus Andreea Marin.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • asa e…ma-sa si bunica-sa foloseau lapte de tzap!! azi, si ea urmeaza traditia!! se recomanda a se schimba tzapul de 2 ori pe zi !! Andreea o face de 3 ori ca-i si place!!

  • tot incearca sa faca economii la bani sa nu mai scoata sa cumpere masini , d-ale gurii , sa impresioneze mulgatorii de camile de prin tunisia si se concentreaza pe vibratoare. tante vibrator cred ca este indeminatica cu ele si le-a impus respect. cind nu o asculta le deconecteaza si de la curent si de la baterii. la cit de invatata este studiaza acum fizica cuantica si tot asa nano energia si din toate cele. cine stie va reusi pina la uram ca deh este viata grea venitul este redus. ma intreb o fi si constipata? cum o fi ea acolo ? asa imi spunea bunicu’ „tataia si alba ca zapada se …@aka. ” am auzit ca are palme mari adica cazmale si monturi la picioar asa ca omul muncii de la cimp. ii doresc succes cu experiementele astea si cine stie? poate ca titi ionescu zis si tiriac o sa ii mai faca un teledon sa breveteze aia mici care se misca repedete, repede scosi din vibatoare.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X