Andreea Marin, însărcinată la 45 de ani? Fosta zână a surprizelor a lăsat loc suspiciunilor că este însărcinată cu Adrian Brâncoveanu, iubitul său.

Andreea Marin trăiește, din 2017, o poveste de dragoste discretă alături de Adrian Brâncoveanu, un angajat al Ministerului Afacerilor Externe.

În cadrul unei emisiuni TV, Andreea Marin a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe ale. Aceea de a mai avea un copil și nu se sfiește să declare acest lucru de fiecare dată când este întrebată.

Andreea Marin, însărcinată la 45 de ani?Este primit cu braţele deschise…

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Am mai spus lucrul acesta şi nu este un secret. Dacă Dumnezeu ne binecuvântează, (n.e. un copil) este primit cu braţele deschise. Cred că lucrurile nu stau mereu doar în mâinile noastre, ci şi în mâiniel celui de Sus”, s-a confesat fosta soție a lui Ștefan Bănică.

Ieri,  fosta moderatoare a emisiunii ”Surprize, surprize” a dat interviuri pentru mai multe emisiuni TV, în care a vorbit despre felul în care se îngrijește și se răsfață, dar și despre o posibilă sarcină.

Andreea marin, gravidă? Vedeta pune la cale o cale o „surpriză surpriză!

Mai mult, într-o imagine postată pe un grup de socializar, moderatoarea de televiziune a mărturisit că pune la cale o cale o „surpriză surpriză!”

Andreea Marin, primul interviu împreună cu iubitul său: „sper că nu și ultimul”, a glumit vedeta.

Redăm interviul integral realizat de Antena Stars:

„N-aș spune că e un eveniment monden. Aș spune că e un eveniment de suflet având în vedere scopul acestei seri. În primul rând, suntem alături de părinții lui Răzvan Ciobanu și mi se pare foarte impresionantă seara aceasta. Un omagiu adus creației lui și omului ce a fost. Cred că la un moment dat trebuie să trecem de toată această rumoare și toată această poveste care nu se mai termină din paginile ziarelor și trebuie să realizăm că un om lasă ceva în urmă și accentul trebuie pus pe asta, nimic altceva”.

„Noi suntem mai tot timpul împreună, însă nu neapărat atunci când e ceva legat de muncă. Atunci fiecare are poveștile sale de rezolvat. E o alegere a fiecăruia. Până la urmă fiecare are meseria lui, fiecare alege cât vrea să fie de expus reflectoarelor sau camerelor de luat vederi, iar Adrian nu are o muncă în fața reflectoarelor și nici nu-și dorește asta”, a spus Andreea Marin.