Viața este adesea presărată cu suișuri și coborâșuri. Fie că ești vedetă, fie om simplu, ai parte de experiențe dintre cele mai diverse. Și neașteptate.

Andreea Marin vorbește azi despre viața ei, așa cum este acum. Și o spune categoric. E fericită. Și e fericită pentru că, susține ea, și-a găsit jumătatea.

Primul lucru pe care l-a spus, arată portalul www.okmagazine.ro, este că de trei ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care îl descrie în cele mai dulci culori, arată site-ul www.verdict.ro.

„Acum nu mai caut. Acum mi-e foarte bine. Sunt de aproximativ trei ani cu un om minunat, cu care trăiesc o poveste foarte frumoasă şi îmi doresc să mergem cale lungă împreună, mână-n mână”, a spus Andreea, fiind invitată la interviu pe platoul OK! TV.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Andreea nu s-a ferit câtuși de puțin să recunoască faptul că e îndrăgostită și nici nu exclude posibilitatea de-a ajunge iarăși în fața ofițerului stării civile.

Cu toate astea, Andreea a fost de părere că speculațiile nu-și au locul acum, legat de o eventuală căsătorie.

”Să nu facem speculaţii! Nu mai sunt la început de drum şi nu mă mai încântă poveştile cu voalul alb, ca să fiu sinceră.

Cred că altfel privesc viaţa acum şi alte lucruri sunt importante. Până la urmă, e vorba de potrivire”, a conchis Andreea Marin.