Toată lumea e cu ochii ațintiți pe Andreea Marin, după ce aceasta a divorțat de cel de-al treilea soț. Nu pentru cancanurile specifice lumii mondene, ci pentru felul în care se reinventează. Atât la nivel profesional, îndrăznind mai mult să pășească în lumea showbizului și renunțând la carapacea care o prezenta într-o lumină strictă, serioasă și poate chiar dură, cât și la nivel estetic, Zâna fiind din nou o prezență răvășitoare.

Așadar, Andreea Marin a slăbit mai bine de 15 kilograme într-un timp foarte scurt și s-a lovit și de problemele specifice acestor schimbări drastice: piele lăsată, unghii casante etc.

Citește și: Atac dur la adresa Laurei Cosoi! Dana Budeanu: Nu știu ce s-a întâmplat cu ea

Mai rău a fost când a testat o cremă cumpărată de pe net: ”Eu nu mai încerc pe pielea mea produse de cosmetică. Am cumpărat un produs de pe internet, cu recomandări foarte bune, care avea trecute și posibile efecte adverse însă eu nu credeam că o să fiu acel 1 la un milion care poate avea reacții. Iar după acel expriment mi-au trebuit trei ani să mă vindec. Am văzut cum e să nu ții cont, să nu fii bine informat, că te iei după recomandările prietenilor fără să consulți un specialist dacă acel produs îți este bun. Mai mult decât atât, să nu-ți verifici starea de sănătate și să te gândești că ce merge pentru vecina ta sau pentru prietena ta, neapărat merge și pentru tine”, a povestit Zâna, reamintindu-și coșmarul prin care a trecut.

Procesul de înfrumusețare a Zânei

Când pierzi 15 kilograme în doar trei luni și ai trecut de pragul celor 42 de primăveri, te poți aștepta și la efecte secundare ale acestui proces. Andreea Marin nu a fost o excepție și, după ce a învins în lupta împotriva surplusului de greutate, a trebuit să rezolve și estetica unghiilor, a pielii și a părului

Divorțul a făcut-o săși reamintească de ea, să se repună pe un plan principal și să se îngrijească mai mult. S-a concentrat pe propria ei sănătate și a apelat la specialiști ca să reajungă la forma care a consacrat-o: slabă, cu piele sănătoasă și cu păr bogat.

Andreea Marin a trecut de la dieta de detoxifiere, la tratamentul cu colagen. Un produs creat în laboratoarele dermatologice care reface structura celulelor, reîntinerind organismul.

Se teme să recomande un produs cosmetic

Zâna a avut prilejul de a vorbi într-un cadru restrâns cu doamnele curioase vizavi de reușita aspectului său, iar sfaturile ei au fost răsunătoare: „Vă spun sincer, mi-e teamă să fac recomandări de produse din postura în care mă aflu. O singură recomandare făcută greșit, care aduce neplăceri celor care îmi urmează sfatul, pentru un contract pe termen scurt, îmi taie craca de sub picioare. Îmi pierd pentru totdeauna credibilitatea”, a spus diva, amintind de faptul că ea a suferit enorm după ce a folosit o cremă cumpărată de pe internet, pentru care nu a avea recomandarea unui medic dermatolog. „Am fost într-un proces de slăbire și am fost în pericol ca pielea mea să își piardă din elasticitate și să devină inestetică”, a mărturisit fosta jurată de la „Uite cine dansează”, explicând și că pentru a trece cu bine printr-un proces alert de slăbire, ai nevoie de suplimente și sfaturile unui specialist. Ea a ales o schemă de tratament care a ajutat-o să-și refacă unghiile, părul și a recăpătat elasticitatea pielii: „Întotdeauna am avut probleme cu unghiile, mereu au fost casante. Dar acum văd efecte și asupra părului, are o altă textură.”

Își admiră bunicile pentru felul în care au îmbătrânit

Fiecare om trebuie să întrebe un specialist și să își verifice starea de sănătate înainte de a testa un produs cosmetic. „Cred că pentru fiecare buzunar există soluții pentru frumusețe, cred că pentru fiecare om trebuie să existe un mic ritual, la ieșirea din casă sau înainte de a merge la culcare. Trebuie să existe un obicei de îngrijire a corpului, să ai grijă de tine și de starea ta de bine. Fiecare femeie merită să-și prețuiască frumusețea. În fond, fru musețea înseamnă sănătate. Eu n-am auzit de frumusețe fără sănătate”, a explicat Andreea. „M-am uitat la bunicile mele care au înaintat frumos în vârstă, cu demnitate, iar asta îmi doresc și pentru mine și pentru fiica mea, să se prețuiască. În fiecare dimineața, eu și Violeta avem ritualuri de înfrumusețare, îi place să încerce cremele recomanda- mele!”, a mai mărturisit ea.