evzmonden.ro Web analytics

Andreea Marin, declarații „fără perdea” despre iubitul său: „Este și normal…”

Andreea Marin, declarații „fără perdea” despre iubitul său: „Este și normal…”
Andreea Marin, declarații „fără perdea” despre iubitul său: „Este și normal...”

Andreea Marin, declarații „fără perdea” despre iubitul său! Chiar dacă păstrază o mare discreție asupra vieții persoanale, vedeta TV a povestit printre altele, despre viața ei sentimentală, însă cu aceeași reținere cu care a făcut-o și până acum. 

„Nu știu, nu știu să își spun asta. Deocamdată nu ne gândim la lucrul acesta. Este și normal după niște experiențe de viață care n-au fost tocmai reușite. Noi suntem împreună de aproape un an și jumătate și ne înbțelegem extrem de bine, deși teoretic, fiind la distanță, ar fi imposibil, nu-i așa? Mai bine decât atunci când eram cu cineva în care nu puteam să am încredere. Ne vedem destul de des, în fiecare lună, nu se pune problema să stăm departe prea mult…, a spus prezentatoarea de televiziune, în cadrul emisiunii pe care Cătălin Măruță o are la Pro TV.

În aceeași emisiune, fosta moderatoare a emisiunii ”Surprize, surprize” a vorbit și despre problemele sale de sănătate.

„Operația va fi, încă nu a fost. Abia am descoperit doctorul, un doctor extraordinar, la noi acasă, pentru că mi-am dorit să nu mai plec departe,m să fac operația la noi acasă. Nu este ceva grav, dar abia săptămâna viitoare am rezoluția finală. Și abia atunci voi putea povesti, pentru că nu este un secret. Dar atâta vreme cât nu știu rezoluția doctorului, încă nu știu exact ce este. Și o să știu săptămâna viitoare”, a explicat vedeta TV.

Recent, fosta soție a lui Ștefan Bănică a devenit nostalgică și a distribuit pe pagina personală de sogializare o imagine din tinerețe, în care apare aproape goală, doar cu o coroniță din flori pe post de sutien.

”Dintr-o altă vară. Mă simt la fel. Tânără și neliniștită”, a scris Andreea în dreptul fotografiei.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X