DEZVĂLUIRI despre MOTIVUL pentru care Andreea Marin nu recunoaște că a fost BĂTUTĂ de Ștefan Bănică Jr.

DEZVĂLUIRI despre MOTIVUL pentru care Andreea Marin nu recunoaște că a fost BĂTUTĂ de Ștefan Bănică Jr.
DEZVĂLUIRI despre MOTIVUL pentru care Andreea Marin nu recunoaște că a fost BĂTUTĂ de Ștefan Bănică Jr.

Despre firea iute a lui Ștefan Bănică Jr. se știe de ani buni, una dintre fostele lui soții, Mihaela Rădulescu, fiind cea care a dat de înțeles cel mai clar faptul că motivul divorțului ei a fost legat de abuzurile fizice. Apoi, după ce și Andreea Marin a divorțat, a spus, în câteva emisiuni, că nu doar infidelitățile lui Ștefan au determinat-o să se despartă de el.

„Infidelitatea nu e un motiv îndeajuns pentru un divorț. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot întâmpla. Agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omuleț alături care vede și simte, poate împrumuta acelaşi comportament”, spunea anul trecut, Andreea Marin, fără a recunoaște public faptul că a fost bătută de fostul ei soț.

Acum, foștii soți Bănică sunt în plin scandal cu soții Ivanof, respectiv Sabin Ivanof și Simona Pătruleasa. Pentru că la mijloc este o miză de peste 3 milioane de euro – un teren și un imobil construit – în care cele două familii au investit împreună, foarte multe replici acide au fost lansate de Ștefan Bănică și Sabin Ivanof.

După ce bărbații s-au jignit reciproc, a venit rândul celor două foste prietene.

Andreea Marin, despre mama ei care a murit: “E ceva ce nu pot să uit…”

„Dacă domnul Bănică nu minţea şi nu-mi jignea familia, Sabin nu ar fi făcut nici o declaraţie publică. Dumnezeu i-a dat lui Ştefan trei familii, dar el nu a ştiut să le păstreze. Cum să spună că doar familia lui are de suferit? Ce să-i spunem noi fiicei noastre când va creşte şi va citi pe internet toate cele declarate de domnul Bănică despre tatăl ei?

(…)

Mă bucur că, în sfârşit, Andreea şi-a găsit fericirea, căci o merită din plin. Dar, totodată, îmi pare rău că a rămas ancorată în minciunile trecutului. Cred în continuare că e sub contract cu domnul Bănică jr şi de aceea nu poate vorbi despre violenţele la care o supunea. Pe de-o parte, consider că e diplomată la acest capitol şi pentru că, până la urmă, e vorba despre tatăl fetiţei ei, Violeta”, a mai spus Simona Pătruleasa, la Kanal D.

INEDIT! Uite în ce ipostază a fost surprinsă Andreea Marin chiar de fetița ei! | FOTO

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X