}

Andreea Marin ADOPTĂ un NOU STIL DE VIAȚĂ. Uite ce schimbări aplică din această toamnă

Andreea Marin ADOPTĂ un NOU STIL DE VIAȚĂ. Uite ce schimbări aplică din această toamnă
Andreea Marin ADOPTĂ un NOU STIL DE VIAȚĂ. Uite ce schimbări aplică din această toamnă
Autor:

Andreea Marin ADOPTĂ un NOU STIL DE VIAȚĂ. Chiar dacă are 43 de ani, Andreea Marin a acceptat provocarea de a intra în cel mai apreciat cantonament de fitness din România. Fosta zână a surprizelor va trebui să facă sport 6 săptămâni pentru a scăpa rapid de stratul adipos.

Pentru a avea rezultate, mișcarea nu este suficientă, vedeta TV trebuie să combine orele petrecute la sală cu un plan nutrițional personalizat și cu sesiuni de coaching pentru a căpăta motivație și chiar a scăpa de dependența de dulciuri sau carbohidrați, potrivit viva.ro.

Sub îndrumarea unui antrenor, Andreea practică activități sportive inedite, scurte și intense, ce au scopul de a te scăpa rapid de stratul adipos și de a remodela silueta armonios: trage de sfori, împinge o sanie grea, ridică și aruncă mingea medicinală, face genuflexiuni, fandări cu greutăți de 10 kg, împinge gantere, face crunch-uri cu forfecări și placă pentru abdomen, ramat la benzi elastice, chiar lovește cu barosul într-o anvelopă de tractor.

Pe parcursul celor 6 săptămâni de cantonament se pot da jos peste 6 kilograme, rezultatele depinzând, bineînțeles și de gradul de respectare al pașilor recomandați de antrenori.

“Am primit un dar neașteptat, care e și o provocare în același timp: durează 6 săptămâni și e întocmai ritmul dimineților cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun in mine, profesional și personal.

Eu nu îmi propun să scap de un număr de kilograme sau să pierd centimetri, acestea vor fi efecte inevitabile dacă voi urma o dietă potrivită perioadei și antrenamentului intensiv gândit de echipa Bodyshape Transformation. Eu îmi propun altceva: să mă simt echilibrată, în formă, inspirată, motivată, sănătoasă. Am început toamna cu săptămâni de muncă în forță, cu doar câteva ore de somn pe noapte doar și nu am mai avut timp de sport. Sunt necesare și astfel de perioade când vrem să împlinim anumite proiecte, nu le putem evita, dar important e să reechilibrăm balanța. Și asta fac acum. Am început și deja, după doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică si mă simt bine cu mine. Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalți, dar și umorul care se naște ad-hoc. Sincer, e minunat!”, declară Andreea Marin despre experiența trăită.

Sursă foto: Facebook

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X