Andreea Marin a dezvaluit SECRETELE ritualului sau de ingrijire! Uite cum reuseste sa arata impecabil: “Asa cum m-au intrebat multi…”

Andreea Marin ramane una dintre prezentele ravasitoare si pline de mister din showbiz! Vedeta le-a impartisit si celorlalte femei cateva dintre secretele ritualului sau de ingrijire, pe care le respecta in fiecare zi cu sfintenie.

Andreea Marin este celebra de mai bine de 20 de ani, este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si a trebuit sa arate intotdeuna impecabil in lumina reflectoarelor.

Invitata in cadrul emisiunii ‘Rai Da’ Buni’, Zana Surprizelor a dezvaluit care este secretul aspectului sau ravasitor:  „În timp am învăţat că dacă nu mă simt confortabil în papucii altcuiva, să îi pun pe ai mei. Fiecare om are povestea lui. Îi stă bine în propria ramă, nu în fotografia altcuiva. Am ritualurile de frumusețe dimineaţa. Folosesc apă termală, iar demachierea este foarte importantă, pentru că am şi o meserie care implică machiat. (…) Eu sunt mai băieţoi. Chiar zilele trecute am filmat un astfel de ritual. Am pus acaest filmuleţ şi nu era dat pe repede înainte, aşa cum m-au întrebat mulţii, ci așa fac eu lucrurile. Mai rar mă văd oamenii în asemenea ipostaze”,  a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii, potrivit spynews.ro.

Citește și: Traditia celor 33 de lumanari aprinse! Preot: "Se implinesc rugaciunile"

Mai mult decat atat, in timpul in care nu este prinsa cu programul sau incarcat, Andreea Marin se ocupa de gradinarit! Pentru ca ii place sa se ingrijeasca, vedeta apeleaza la toate produsele si plantele pe care chiar ea le cultiva.