Andreea Mantea și-a luat rolul în serios. Uite ce decizie a luat vedeta TV

Andreea Mantea și-a luat rolul în serios. Uite ce decizie a luat vedeta TV
Andreea Mantea și-a luat rolul în serios. Uite ce decizie a luat vedeta TV
Autor:

Andreea Mantea și-a luat rolul în serios. Prezentatoarea show-ului matrimonial “Puterea Dragostei” este supărată pe concurentii din Casa Dragostei. In editia de astăzi, 29 noiembrie, prezentatoarea da militaria jos din pod si ii apostrofeaza atat pe baieti, cat si pe fete, din cauza comportamentului lor neadecvat.

“O rautate extrem de mare din partea tuturor, pentru o fata nou venita aici, in Casa Dragostei”, spune amenintator Andreea Mantea, condamnand atitudinea concurentilor.

Prezentatoarea show-ului de la Kanal D ii ameninta cu penalizarea pe concurentii care nu se conformeaza cerintelor “bunului simt”.

“Sa stii ca eu am puterea sa va dau un cartonas galben, oricand vreau eu. Va rog sa mutati cadrul de pe Adrian, vreau sa vad si pe altcineva”, le transmite suparata vedeta concurentilor, moment in care solicita echipei de productie sa schimbe cadrul de filmare, pe un alt concurent.

Tot in această ediție, Madalin o banuieste pe Rafaela ca a venit in emisiune, cu alte ganduri decat cele de a-si gasi sufletul pereche si, ironic, ii ofera fetei un trofeu simbolic, cu titulatura ”Cea mai buna actrita – Zmeura de aur”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Vaiiiiiii inca am crampe c-a divortat Vilcan…Asta cine e?Manta,mantea,asta cu bot de ratza…asa s-a nascut cu botu’ala de rata sau i se trage de la botox?Vaiiii,numai „vedete”avem…una si una….Dupa ce fac clatite ca sa ma vindec de crampe ca a divortat vilcan,ma apuc de facut castraveti cu marar si smintina ca sa ma scoata afara ca altfel vars de la stirile astea „torpilatoare”…pe cuvint,mi se rupe…sufletu’,a divortat Vilcan,acum Montea asta ma face sa pling,saraca ce fatza shuie are,mi-e mila de ea de nu mai pot…norocu’ei sarmana,cu fatza asta n-ar fi avut voie la stiri acum 30 de ani,handicapatii nue raulasati sa ocupe posturi de astea si nici reclama nu li se facea.Azi e permis sa ai crainici,”vedete”etc cu handicap grav…norocu’ei sarmana….vaiiii a divortat Vilcan…..

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X