Andreea Mantea nu isi poate reveni din soc! Prezentatoarea emisiunii ‘Puterea Dragostei‘ a trecut prin momente cumplite zilele trecute.

Aflata in Turcia, Andreea Mantea a tras o sperietura teribila! Fiul sau, David, s-a imbolnavit si nu mai reactiona la medicamente.

Potrivit echipei Wowbiz, Andreea Mantea a povestit ce a patit micutul sau! Din fericire, pustiul si-a revenit si se simte mult mai bine acum.

David nu reacționa la medicamente

”David a fost răcit, a avut febră mare trei zile, și, sincer, m-a pus la pământ. Am mers imediat la spital, fiindcă David nu reacționa la medicamente. Oamenii au fost prompți și au avut grijă de băiatul meu. Nu am stat însă foarte mult în clinică, fiindcă eu sunt cu leacurile băbești, i-am dat de două-trei ori sirop, i-am pus un supozitor, am văzut că nu merge treaba, am trecut la …oțet la tălpi, cartofi pe piept, și am încercat să îl păcălesc să facă o gargară cu sare, dar am renunțat pentru că mi-a fost frică să nu o înghită. Am mers pe partea aceasta tradițională și gata, în aceste momente, copilul este în regulă, vesel. Mi s-a dus și mie teama ”, a spus Mantea, care a mai precizat ca pustiul este bine acum si emotiile au trecut.

Eu mă sperii foarte repede

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

”M-am speriat foarte tare, pentru să sunt tot felul de viruși acum, de boli noi, de extensii ale virușilor care au fost până acum…. Nu știu, în copilărie, eu aveam habar de trei boli mari și late, de pojar, de oreion și de varicelă. Acum, Doamne… toate bolile copilăriei pe mine mă sperie. În primul rând, numele lor… mână-gură-picior, rozaceea sau mai știu eu ce, deci sunt tot felul de denumiri și de lucruri care te pun serios pe gânduri. Eu mă sperii foarte repede”, a declarat Andreea Mantea, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro