Andreea Mantea, înjurată de fostul iubit Gabi Bădălău: „Eşti varză! Mă p** pe tine de nebună!” Mantea și-a distrus viața din cauza lui Ștefan Stan

Andreea Mantea, înjurată de fostul iubit Gabi Bădălău: „Eşti varză! Mă p** pe tine de nebună!” Mantea și-a distrus viața din cauza lui Ștefan Stan
Andreea Mantea, înjurată de fostul iubit Gabi Bădălău: "Eşti varză! Mă p** pe tine de nebună!" Mantea și-a distrus viața din cauza lui Ștefan Stan

Scandal fără precedent și înjurături între doi foști iubiți.

Andreea Mantea este acuzată de fostul ei iubit, Gabi Bădălau, cu care a avut o relație de câteva săptămâni, că a făcut publice poze cu Vica Blochina. Andreea Matea a recunoscut, iar Bădălău i-a vorbit extrem de urât, într-un schimb acid de replici.

„Eşti varză! Mă piş pe tine de nebună! Vai de capul tău de curvă”. Acestea ar fi fost cuvintele pe care Gabi Bădălău le-a aruncat fostei iubite, Andreea Mantea, scrie Click.ro.

Acesta scandal, ca și despărțirea celor doi, de altfel, a izbucnit ca urmare a faptului că Andreea Mantea nu a reușit, nici până acum, să treacă peste despărțirea de Ștefan Stan.

Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții Vocea României, a cerut-o de soție pe Andreea Mantea, însă, se pare că a înșelat-o, ceea ce a produs o ruptură. S-au despărțit, apoi s-au împăcat la loc, pentru ca, în cele din urmă, să se producă o ruptură definitivă. Totul s-a petrecut în public, cu apariții la emisiuni și declarații dure.

Din cauza scandalului și a faptului că imaginea ei a avut de suferit, Andreea Mantea a fost înlocuită de cei de la Kanal D, unde prezenta o emisiune. Apoi, a urmat și despărțirea de Bădălău, tot ca urmare a scandalului și despărțirii de Ștefan Stan. Anul 2013 nu a fost cel mai bun cu Andreea Mantea.

mantea badalauAndreea Mantea și Gabi Bădălău, în urmă cu doar câteva săptămâni

Andreea Mantea și-a distrus imaginea din cauza lui Ștefan Stan

După ce s-a despărțit de Ștefan Stan, Andreea Mantea a avut o relație de câteva săptămâni cu Gabi Bădălău. În octombrie, Andreea Mantea a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta s-a lăudat cu relația nouă, dar nici nu a negat în direct faptul că încă mai are sentimente pentru Ștefan Stan.

Pentru că Andreea Mantea nu a reușit să treacă peste relația cu Ștefan Stan, Gabi Bădălău a decis să rupă legătura cu ea. Numai că, despărțirea dintre ei a fost lipsită de eleganță.

Andreea a încercat să-l facă gelos și i-a trimis lui Bădălău, conform Click.ro, o fotografie cu Ștefan Stan, în care spunea: „Ștefan te salută!”

Gabi Bădălău nu s-a lăsat mai prejos, și a trimis o fotografie cu Vica Blochina în care spunea că și „Vica te salută”.

Andreea Mantea s-a răzbunat din cauza frustrărilor

Dezamăgită pentru faptul că și Bădălău a rupt relația cu ea, și furioasă pe Vica pentru faptul că a ieșit în oraș cu Ștefan Stan, Andreea Mantea a dat publicității fotografia cu Vica, afirmând că fosta amantă a lui Victor Pițurcă agață bărbații cu poze pe care le trimite pe telefon.

„Într-un puseu de nervi am dat poza în presă. M-a ofticat Vica din cauza lui Ştefan”, a recunoscut Andreea Mantea.

În acest moment, Gabi Bădălău a luat atitudine, însă, reacția sa a fost extrem de dură. „Eşti varză! Mă piş pe tine de nebună! Vai de capul tău de curvă”, ar fi fost replicile lui Gabi.

Cei de la Click.ro au vorbit și cu Vica Blochina, pentru a-i cere opinia. „Eu o înţeleg pe Andreea. Atunci când ești părăsit este greu să accepţi unele lucruri. Îmi imaginez că din frustrare a făcut ce a făcut. M-a şocat mai mult limbajul suburban din acele mesaje, dar nu asta este problema mea…Oricum, o iert pentru gestul făcut, suntem în preajma Crăciunului şi vreau să fac numai fapte bune”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X