Sigur te așteptai să se despartă. Iată că s-a întâmplat! Cine sunt vedetele?

Sigur te așteptai să se despartă. Iată că s-a întâmplat! Cine sunt vedetele?
Sigur te așteptai să se despartă. Iată că s-a întâmplat! Cine sunt vedetele?

Încă o relație între două vedete din România a ajuns la final. Cel puțin, așa vorbesc apropiații celor doi. A durat doar câteva luni, dar a avut felia sa de audiență. Foarte multe voci au spus, de la început, că această relația nu are șanse de reușită. Din păcate pentru cei doi protagoniști, exact așa s-a și întâmplat.

La doar câteva zile după ce Andreea Mantea a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre fosta relație cu Ștefan Stan, alături de care a fost la un pas să ajungă în fața altarului, dar și despre actuala sa relație, cu Gabi Bădălău, fiul senatorului Bădălau, se pare că relația dintre cei doi s-a încheiat, scrie Click.ro.

Andreea Mantea și Gabi Bădălau au început relația la sfârșitul verii. Pentru că încă nu au ajuns să-și consolideze legătura și să se cunoască mai bine, nu au putut trece cu bine peste scandalul dintre Andreea Mantea și mama lui Ștefan Stan.

Gabi Bădălău, rănit în orgoliu

mantea badalauCel mai probabil, Gabi Bădălau (foto dreapta) nu a putut trece peste faptul că iubita sa nu l-a uitat pe Ștefan Stan și mai este, încă, afectată de despărțire. Din acest motiv, Gabi Bădălau a decis că este mai simplu și mai lipsit de complicații să se îndepărteze de Andreea Mantea. Acest lucru este susținut de mai mulți prieteni ai cuplului, dar și de martori la escapadele nocturne ale fiului senatorului Bădălău.

Andreea Mantea și Ștefan Stan au avut o relație din iarna anului 2012 și până la finele lunii iunie. În toată această perioadă, cei doi s-au certat de mai multe ori, Ștefan a lăsat-o baltă la spital, într-o noapte în care prezentatoarea TV a ajuns la Urgență. Apoi, s-au împăcat din nou, Ștefan Stan a cerut-o de soție. În luna iunie, însă, ruptura dintre cei doi a fost definitivă.

Ștefan Stan s-a implicat într-o altă relație, însă, nici de această dată nu a avut loc. El s-a iubit pentru o scurtă perioadă de timp cu o cosmeticiană din Petroșani.

Andreea Mantea a început o relație cu Gabi Bădălau. Lucrurile păreau că se așează în viața Andreei Mantea, până când a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, de acum două săptămâni. Cu acea ocazie, Andreea Mantea nu a avut cuvinte tocmai frumoase la adresa mamei lui Ștefan Stan.

Femeia nu a ezitat și i-a dat replică într-un ziar tabloid, iar de aici, până la un scandal uriaș, nu a mai fost decât un pas. Pe de o parte, mama lui Ștefan Stan se plânge că Andreea Mantea a înregistrat-o în propria casă și că este o prefăcută. Pe de cealaltă parte, Andreea spune că mama lui Ștefan nu a plăcut-o de la început și a făcut tot posibilul să-i arate acest lucru.

În tot acest scandal, nu este de mirare că Gabi Bădălău s-a retras din relație și a preferat să-și petreacă ultimele nopți prin cluburi, în compania altor domnișoare.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X