evzmonden.ro Web analytics

Andreea Mantea, DEZVĂLUIRI BOMBĂ din viaţa ei intimă: „Cel mai NEBUNESC loc în care am făcut dragoste…”

Andreea Mantea, DEZVĂLUIRI BOMBĂ din viaţa ei intimă: „Cel mai NEBUNESC loc în care am făcut dragoste…”
Andreea Mantea, DEZVĂLUIRI BOMBĂ din viaţa ei intimă: "Cel mai NEBUNESC loc în care am făcut dragoste..."

Andreea Mantea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși este „vânată” de mulți bărbați, vedeta preferă să fie singură și să își crească în liniște băiețelul.

Andreea Mantea este o mamă singură, care își împarte timpul între carieră și creșterea și educarea lui David, băiețelul rezultat din relația avută cu luptătorul Cristi Mitrea, câștigătorul concursului „Burlăcița” și al inimii frumoasei brunete.

Recent, Andreea a făcut o declarație prin care a uimit. În cadrul unei emisiuni de televiziune, vedeta a fost întrebată care este cel mai nebunesc loc în care a făcut sex. Lipsită de inhibiții, Andreea Mantea a răspuns ferm: „Cel mai nebunesc loc în care am făcut dragoste a fost în lift”, informează Libertatea.ro.

Ultima relație avută de brunetă a fost cea cu luptătorul Cristi Mitrea, alături de care are un băiețel pe nume David. Deși credea că trăiește povestea vieții ei, Andreea a fost abandonată de Cristi pe când era însărcinată în șase luni. La nașterea băiețelului, Mitrea a declarat că nu vrea să recunoască copilul, iar bruneta a spus că nu își dorește sprijin financiar din partea acestuia. Deși au încercat, de multe ori, să se împace, cei doi au ajuns la concluzia că este mai bine să-și continuie viețile unul departe de celălalt.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X