A întrecut măsura! Andreea Mantea a primit un cadou cu tentă sexuală. Ricardo a făcut un  gest incredibil în emisiunea “Puterea dragostei”!  Vedeta TV a avut o reacție surprinzătoare.

Andreea Mantea a avut parte de o surpriză la care nu se aștepta nimeni în emisiunea “Puterea dragostei”.

Ricardo s-a întors la “Puterea dragostei” și, ca un adevărat gentleman, a venit cu cadouri pentru concurente, dar și pentru Andreea Mantea.

Cadoul Andreei Mantea era, de fapt, o carte, însă atunci când a deschis paginile în interior se afla un prezervativ. Andreea Mantea a țipat, l-a arătat la cameră și a început să râdă.
“N-am pus eu, jur că n-am pus asta! Cine mi-a făcut asta?”, a spus Ricardo, potrivit kanald.ro

Citește și:

“A luat umor din America, a venit cu umorul din America”, au spus Mocanu și Jador.

Reamintim că Andreea Mantea a făcut un anunț șoc pentru telespectatori. Intenționează să nu mai prezinte show-ul matrimonial Puterea Dragostei.

„Am luat o hotărâre. Ce fac concurenţii a ajuns la un alt nivel. Dragostea îşi spune cuvântul, pe ei îi apucă toate stările, aruncă prin casă cu diverse. Am luat o decizie: plec! De ce să mai ţip? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu? Mai bine plec! Dacă nu am tăia la montaj, s-ar închina oamenii, unde s-ar ajunge.

Citește și:

Dar mă bucur că se întâmplă aşa, pentru că concurenţii au început să lupte pentru ce doresc. A intrat o fată nouă în casă. Nu vă zic cum arată! Toţi băieţii au sărit pe ea. Singurul cuplu din casă este pe cale să… Dacă ei aşa arată puterea dragostei, eu ce să le fac?“, a spus Andreea Mantea.

Cu ceva timp în urmă, vedeta Kanal D mărturisea că emisiunea pe care o moderează, este proiectul cel mai apropiat de sufletul ei.

Emisiunea Puterea Dragostei se află la al doilea sezon, având deja succes la public.