Andreea Esca şi Alexia Eram, studiu de caz? Relaţia mamă-fiică a ajuns la un alt nivel. Vor fi multe comentarii

Mulți ar spune că provine dintr-o familie înstărită și că îi va fi ușor să pășească în viață după ce-și va termina studiile, însă Alexia Eram, fiica Andreei Esca nu se ferește de muncă. Tânăra s-a angajat pe timpul verii ca prezentatoarea unei emisiuni online despre modă și primește salariu de la Andreea Esca.

Alexia Eram lucreză la revista mamei sale și se ocupă de o emisiune online de fashion, exact domeniul pe care îl studiază la facultate. Pe Alexia o puteți vedea, într-o nouă formulă, în fiecare vineri.

Citește și: Andreea Esca, de nerecunoscut! Jurnalista și-a schimbat look-ul după 20 de ani

„I-am spus mamei că o să vreau să fac ceva când vin în vară. Mă gândeam la ceva de fashion, ca să se lege puțin de ce fac eu la facultate și mama mi-a zis că e un loc liber la „Trend Challenge’, așa că m-am apucat să o fac într-o nouă formulă. Pot să vă spun că o să fie și vedete implicate în emisiune, dar o să vedeți în fiecare vineri’, a declarat Alexia Eram pentru Libertatea.

Primul job l-a avut la vârsta de 16 ani, deoarece a fost crescută astfel încât “să respecte munca”. Fiica Andreei a muncit pentru prima oară la o cafenea din centrul Capitalei.

„Am lucrat într-o cafenea din Dorobanți, o lună, am avut un job part-time. Acesta de acum e primul job pe long time. Atunci aveam 16 ani, voiam să văd cum e să muncești, mi-a plăcut, este o experiență, înveți foarte multe lucruri. Trebuie să încerci tot timpul să faci de toate. Mama chiar mă împinge să fac cât mai multe lucruri, să merg să aplic la cât mai multe joburi’, a mai declarat fiica Andreei Esca.