evzmonden.ro Web analytics

Andreea Esca, primul mesaj după atentatele din Bruxelles: „Îmi amintesc cu lux de amănunte cum…”

Andreea Esca, primul mesaj după atentatele din Bruxelles: „Îmi amintesc cu lux de amănunte cum…”
Andreea Esca, primul mesaj după atentatele din Bruxelles: „Îmi amintesc cu lux de amănunte cum...”

Astăzi, Belgia a fost zguduită din temelii, iar Andreea Esca, prezentatoarea stirilor TV, a scris pe pagina personală de socializare câteva amintiri legate de Bruxelles.

“Bruxelles ramane pentru noi, echipa StirileProTV , locul de unde am realizat cea mai solicitanta transmisie in direct, in noaptea catre 1 ianuarie 2007, pentru a marca aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Ramane un loc al pacii, solidaritatii si bucuriei. Imi amintesc cu lux de amanunte cum am realizat zeci de reportaje in zilele precedente transmisiei, cum ne-au lasat balta calculatoarele cu numai cateva minute inainte de ora 19 si am spus :“ Buna seara si bun gasit la stiri “ cu cele mai mari emotii din viata mea si cum am sarbatorit Revelionul cu colegii mei dupa ce am rasuflat usurati ca ne-a iesit perfect in final. Despre asta este viata. Trebuie sa ne iasa bine…in final, prin oricat de multe incercari am trece”, a scris Andreea Esca pe pagina personală de socializare.

Esca 3 Esca 1 Esca 2

Sursă foto: Facebook

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X