Andreea Esca primă reacție după trecerea în neființă a Cristinei Țopescu. Prezentatoarea Pro Tv a transmis un prim gând îndurerat după ce fosta ei colegă a fost găsită duminică seara, fără viața, în locuința din Tunari. Esca a distribuit o postare publicată pe facebook de Lucian Mîndruță.

Andreea Esca despre Cristina Țopescu – Andreea Esca, prima reacție după decesul Cristinei Țopescu

Esca și-a arătat profunda tristețe și îndurerarea după moartea Cristinei Țopescu: „Eu sunt şocată, mută, foarte tristă. Aşa că prefer să împărtăşesc postarea prietenului meu, Lucian Mîndruţă… Odihneşte-te în pace, Cristina!”, a scris Andreea Esca, luni, pe o reţea de socializare.

Citește și: China. Ce se intampla cu numarul deceselor din cauza noului coronavirus

Statusul scris de Mîndruță pe care Esca l-a distribuit este următorul: „Ce-nseamna si gloria asta a luminii televizorului… Sa ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, sa te salute lumea pe strada la 40, sa devii activista civica dupa 50, sa iesi la marsuri si mitinguri cu sute de mii de oameni… Si sa mori singura.

Si sa te gaseasca cineva dupa 3 saptamani, pentru ca, desi te cunoaste o tara intreaga, in 3 saptamani n-a batut nimeni la usa, nu s-a ingrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare… Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri. Cu o moarte sunt datori si ei, ba chiar, uite, si cu o mare singuratate!”, apare pe facebook.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în propria ei locuință. O veste tragică a lovit lumea presei după ce vecinii realizatoarei de televiziune şi prezentatoarei Cristina Ţopescu au găsit-o pe aceasta decedată în propria ei locuință din Otopeni. Primele indicii duc spre ipoteza unei sinucideri.

Cristina Ţopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, s-a născut pe 4 iulie 1960, la Oradea. A urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR.

A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.