evzmonden.ro Web analytics

Andreea Esca NU a intrat din prima la facultate. Detalii neștiute

Andreea Esca NU a intrat din prima la facultate. Detalii neștiute
Andreea Esca NU a intrat din prima la facultate. Detalii neștiute

Andreea Esca (45 de ani), jurnalistă română, care activează în calitate de realizator-prezentator în cadrul Ştirilor Pro TV, a povestit cum a ajuns ea studentă la Facultatea de Jurnalism și cum a ajuns prezentatoare la Soti.

„Am dat la ASE. Economie politică știam bine. Problema este că, după ce am învățat discursurile lui Ceaușescu și ce te mai puneau să înveți, Ceaușescu a murit. Am dat după aceea în 90 la Finanțe-Bănci, și nu am luat, așa că am plecat în vacanță, că era vară. Tata a înnebunit de nervi, cum să plec dacă nu am intrat la facultate?! Așa că m-a chemat acasă și mi-a zis: vezi că s-a înființat prima facultate particulară în România, se cheamă Athenaeum, tu ai să te duci acolo și ai să dai la drept. Când am ajuns acolo, alături era Facultatea de Jurnalism. Și nu știu să spun de ce, la asta m-am înscris. Și nu știu să spun nici de ce am ales secția de televiziune…”, a afirmat Andreea Esca într-un interviu pentru revistatango.ro.

Vedeta și-a amintit și cum și-a început cariera la SOTI:

„Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: citește. Am citit ca la serbare. Când am ieșit, era Marilena Rotaru pe hol, ea era producătoarea din seara aceea.

M-a întrebat: tu ai fost acum înăuntru și ai dat probă? Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile? Și așa am început. Eu eram venită de acasă, cu un pulover de la mama, pe gât, cu părul lung, nu mă coafam, nu mă fardam. Așa am intrat și am prezentat știrile prima dată în viață„, a încheiat știrista.

După ce a terminat  studii universitare şi postuniversitare la Şcoala Superioară de Jurnalism, soția lui Alexandre Eram a urmat programe de pregătire profesională la: Centrul pentru Jurnalism Independent (Praga), CNN Atlanta (SUA) şi în Atena, Grecia.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Surpriză de proporții pentru fanii serialului “Las Fierbinţi”. Uite ce pregătesc

Mărturisire INCENDIARĂ despre presupusa AMANTĂ a lui Tuncay. Fostul soț al Andreei Marin a recunoscut totul

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X