}

Andreea Esca, mesaj sfasietor pentru cei din fruntea tarii: „Am reusit sa fiu un punct de stabilitate in haosul asta…”

Andreea Esca, mesaj sfasietor pentru cei din fruntea tarii: „Am reusit sa fiu un punct de stabilitate in haosul asta…”
Andreea Esca, mesaj sfasietor pentru cei din fruntea tarii: "Am reusit sa fiu un punct de stabilitate in haosul asta..."

Andreea Esca, una dintre cele mai de succes femei din Romania, dar si prezentatoare TV, a vorbit despre romani cu ocazia Centenarului. Iata ce mesaj indirect le-a transmis stirista conducatorilor romani. 

Mi se pare că oamenii, acum zece ani, aveau încă multă speranţă, iar acum sunt foarte dezamăgiţi. Acum am impresia că nici cei care erau extrem de optimişti nu mai au dramul acela de optimism. Au tot sperat, au tot sperat. Ca într-o relaţie. Nu poţi să tot speri la infinit şi să nu primeşti nimic în schimb. La un moment dat îţi spui: gata, eu sunt un nebun care îşi imaginează lucruri ce nu se vor întâmpla niciodată. E foarte multă dezamăgire, mult mai mulţi oameni care îşi doresc să plece din ţară, faţă de acum zece ani. Mult mai puţini oameni care îşi doresc să facă aici copii – ceea ce este îngrozitor. Voinţă există, dar e foarte puţină acţiune. Toţi vrem, toţi aşteptăm, suntem supăraţi, dar hai să facem, hai să începem”, a spus Andreea Esca potrivit paginademedia.ro.

In plus, Andreea Esca a adaugat ca are momente cand ii este dificil sa nu se revolte atunci cand observa cate se intampla in jurul sau.

„Pe mine mă impresionează atunci când mă întâlnesc cu oameni care au plecat din ţară şi se întorc şi-mi spun ‘am dat drumul la televizor şi v-am văzut şi ce bine-mi pare că sunt acolo’. Am reuşit să fiu un punct de stabilitate în haosul ăsta în care oamenii pleacă şi se întorc, în care îşi caută sensul, în care sunt supăraţi, fericiţi. Mă simt bine aşa cumva că reuşesc să ţin ceva constant, la un nivel bun. (…) În momentul în care prezinţi ştiri, nu comentezi. Sunt obligată, şi asta şi fac, să rămân neutră, să explic şi să povestesc ce se întâmplă. Pe de altă parte, sigur că vezi ce este în jurul tău şi câteodată ai o revoltă de îţi vine să urli, dar nu e corect să urli” a concluzionat Andreea Esca in cadrul interviului.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Hmmm…si asta-i actor celebru ?El nu isi da seama ca este un dobitoc ? Un bulangiu celebru care habar nu are sa gandeasca , de fapt nu are cu ce .A vrut si el sa se bage singur in seama crezand ca o sa-i creasca celebritatea , javra meschina chiar are tupeu de popa chel.
    Pai ma mitocanule , cum te poti numi tu roman cata vreme tu vorbesti aiurea despre Romania ?Mai bine te facea ma-ta albanez sau undeva prin Crimea
    Si daca tot zici ca te-ar tenta sa pleci in strainatate , ce ai de gand sa faci acolo ?Nu cumva ai vrea sa iti pui nevasta sa faca traseul pe centura vreunui oras?

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X