}

Andreea Esca are o dilemă: „Îi întreb pe copii. Deja…”

Andreea Esca are o dilemă: „Îi întreb pe copii. Deja…”
Andreea Esca are o dilemă: „Îi întreb pe copii. Deja...”
Autor:

 Andreea Esca este foarte activă pe conturile de socializare şi îşi ţine prietenii virtuali la curent cu toate amănuntele picante din viaţa ei. Mai nou vedeta TV postează fotografii, pe care refuză să le editeze, chiar dacă a devenit un trend să-ți treci pozele prin filtre înainte de a le publica.

„Sunt activă pe site-urile de socializare, pentru că atunci când mă apuc de ceva sunt foarte conștiincioasă și dacă m-am apucat, trebuie să mă țin ”, a spus vedeta de televiziune în exclusivitate pentru Libertatea.

Andreea nu doar încearcă să țină pasul cu copiii ei, dar se și sfătuiește cu ei când vine vorba de rețelele de socializare: „Îi întreb pe copii. Deja consider că sunt destul de mari să-și poată spună părerea și întreb dacă li se pare OK poza, dacă pot să o pun. Câteodată, îmi spun că nu vor să o postez, că au ieșit ei nu știu cum. Deci, vorbesc cu ei. Îi întreb”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X