CUTREMUR MEDIA. Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la pupitrul Știrilor PRO TV! Cum în ultima vreme și-a lărgit sfera preocupărilor, emisiunea de la Europa FM, sau corespondența de la Cannes, am întrebat- o ce se va întâmpla cu pupitrul Știrilor ProTV.

„Mi-a făcut dintotdeauna mare plăcere să fiu gazda Știrilor Pro TV, pentru că nicio zi nu seamănă cu alta, iar întâlnirea cu oamenii pe care îi simt aproape de peste 20 de ani, pentru că am și mulți telespectatori din perioada SOTI, reprezintă cea mai mare satisfacție pentru mine. Pentru orice jurnalist, un interviu în exclusivitate cu pictorul Adrian Ghenie, cu regizorul Francis Ford Coppola, o discuție cu actrița Salma Hayek sau cu regizorul Radu Muntean sunt motive serioase de bucurie și de mândrie. Orice aș face, rămân un jurnalist curios și dornic să realizeze cât mai multe lucruri de calitate”.

Citește și: Schimbare neașteptată! O celebră jurnalistă revine pe sticlă

În ceea ce privește zvonurile de plecare, Andreea spune că: „M-am obișnuit cu toate acestea de ani de zile, de pe vremea când o jurnalistă de la un anumit ziar mi-a povestit cum se scriu aceste  articole. “Nu trebuie să aibă nicio legătură cu realitatea”, îmi zicea ea.