evzmonden.ro Web analytics

Andreea Esca dă sfaturi la restaurant!

Andreea Esca dă sfaturi la restaurant!
Andreea Esca dă sfaturi la restaurant!

Vezi rețeta tartei cu praz. „Aseara, la restaurant, o tanara doamna foarte draguta, insarcinata, a venit sa vorbim si sa ma intrebe care este reteta tartei cu praz… Asa ca, notati… Ingrediente: 1 aluat de foietaj ( nu foi de placinta) , 30 gr cascaval ras, 700 gr de praz, 30 gr de unt, 2 oua, 15 cl smantana lichida, 12 lingurita de "cumin moulu" ( chimion macinat), sare, piper. Prazul taiat in rondele se pune la calit in unt aprox 10 minute. In acest timp bateti ouale cu smantana si chimion, plus sare si piper. Intindeti aluatul intr-o tava de tarte. Turnati apoi prazul calit si preparatul din oua si smantana si presarati cascavalul ras deasupra. Puneti la cuptor( preincalzit) la 180 grade, timp de aprox 25 de minute. Tarta poate fi servita cu smantana…. Pofta buna, Beatrice! Pofta buna, tuturor!”, a scris Andreea pe Facebook.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X