Andreea Esca, cu un super decolteu pe covorul roşu de la Cannes. Cum a reacţionat când a văzut-o pe Salma Hayek

Andreea Esca, cu un super decolteu pe covorul roşu de la Cannes. Cum a reacţionat când a văzut-o pe Salma Hayek
Andreea Esca, cu un super decolteu pe covorul roşu de la Cannes. Cum a reacţionat când a văzut-o pe Salma Hayek
Autor:

Andreea Esca a mers la Cannes pentru a trăi pe propria-i piele, dincolo de conferinţele de presă şi de ceea ce se vede la TV, un eveniment de o asemenea amploare. Cea de-a 68-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes este, în acest moment, cel mai important eveniment din industria filmului, iar Andreea Esca trăieşte în “direct” fenomenul, pe care îl şi transmite pentru revista unde este director editorial.

andreea esca andreea 3

În această seară, ea urmează să participe la premiera producţiei „Mia Madre”, în regia lui Nanni Moretti, cu John Turturro în rolul principal, ocazie cu care a îmbrăcat o rochie superbă, diafană şi decoltată decoltată, care i-a pus în valoare feminitatea. Nu au lipsit nici limuzina şi nici ziariştii.

Imaginile publicate de prezentatoarea ştirilor ProTV s-au bucurat de aprecieri pe pagina ei de Facebook. „”Mia Madre”! Vizionarea din aceasta seara! John Turturro foarte bun….”, a scris Andreea pe site-ul de socializare.

S-a minunat de Salma Hayek

andreea salma

Ieri, Andreea a întâlnit-o pe Salma Hayek. „Când am ieşit din liftul hotelului Majestic, unde sunt cazată, am dat nas în nas cu Salma Hayek. E foarte frumoasă şi de foarte aproape, dar mai scundă ca mine… La asta chiar nu mă aşteptam!”, e minunează ea.

Vedeta Pro TV a fost entuiasmată şi de vorbele actriţei de origine mexicană. „Geniala conferinta ” Women in motion” tinuta de Salma Hayek, aici la Cannes! ” Sunt o actrita jumatate mexicana , jumatate libaneza, femeie, si am 48 de ani. Deci tot ce poate fi mai rau😃 Cu toate acestea nu ma dau batuta sa lupt pentru ca femeile din cinematografie sa aiba aceleasi sanse ca barbatii.
Nu mai putem accepta ca actorul din rolul principal sa aiba mereu un salariu mai mare pentru ca e barbat ,un cuvant greu de spus in alegerea partenerei si a replicilor”, a scris Andreea.

salma

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X