evzmonden.ro Web analytics

Andreea Berecleanu a spus ADEVĂRUL despre operaţiile estetice: „De când m-am căsătorit cu Constantin, care este chirurg estetician…”

Andreea Berecleanu a spus ADEVĂRUL despre operaţiile estetice: „De când m-am căsătorit cu Constantin, care este chirurg estetician…”
Andreea Berecleanu a spus ADEVĂRUL despre operaţiile estetice: "De când m-am căsătorit cu Constantin, care este chirurg estetician..."

Andreea Berecleanu a vorbit duminică, în prima ediție a emisiunii „Adevăruri de viață”, noul proiect al Danei Grecu, despre frumusețea naturală și despre felul în care unele femei încearcă să se simtă bine în pielea lor apelând la chirurgia estetică.

Andreea Berecleanu a explicat de ce nu a fost nevoie să apeleze vreodată la operațiile estetice:

 „Cei care mă știu de 25 de ani, pe care îi fac la anul în televiziune, sunt cei care au acum 50-60-80 de ani. Cei/ cele care au 20-30 de ani nu mă știu cum eram acum 25 de ani când am intrat sub lumina reflectoarelor.
Dar celor care mă întreabă totuși câte operații estetice am, asta probabil de când m-am căsătorit cu Constantin, care este chirurg estetician, le răspund așa: aici e mama, aici e bunica, aici este fiica mea. Dacă vedeți o legătură între cele patru personaje o să gasiți răspunsul la întrebarea de ce NU am operații estetice”, a spus Andreea Berecleanu, potrivit Antena3.

EVZMONDEN VA RECOMANDA SA CITITI SI:

Ce bine arată Andreea Berecleanu când se ridică de pe scaunul ştirilor!

ANDREI ZAHARESCU, uite ce ai pierdut! Ce familie minunată are ANDREEA BERECLEANU

FABULOS. Ce ruşinos au plecat Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu de la PRO TV. Replică DEVASTATOARE a știristei: Jalnica Generație ProTV

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X