Andreea Berecleanu si-a justificat decizia de a pleca de la Antena 1. Reamintim ca vedeta a renuntat la postul TV dupa 17 ani de munca.

Decizia de a pleca nu e un moft. De ce spun asta?

“Regret mulți oameni din Antenă, regret faptul că nu am putut să îmi mai desfășor meseria care îmi plăcea enorm conform principiilor mele, dar rămân un jurnalist activ. Nici nu am cum altfel după 27 de ani de activitate fără întrerupere. Decizia de a pleca nu e un moft. De ce spun asta? Au existat în istoria Antenelor momente dificile și nu am abandonat.

Andreea Berecleanu si-a justificat decizia: Asta a venit la pachet cu un tip de stres inimaginabil

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Spre deosebire de alți colegi de la stații concurente, din motive independente de voința mea, am fost nevoită să trec prin situații complicate din punct de vedere tehnic odată cu mutarea de 3 ori în sedii diferite. Asta a venit la pachet cu un tip de stres inimaginabil și chiar momente din timpul emisiei cărora nici nu știu cum am reușit să le fac față. Eu am fost solidară cu aceste situatii, nu m-am văitat, am mers mai departe fără ca spectatorul să observe un disconfort pe care eu îl aveam”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Click!, potrivit DcNews.