Andreea Berecleanu rupe tacerea! S-a aflat care este adevaratul motiv pentru care paraseste Antena1. Ce era “fortata” sa faca stirista!

Potrivit publicaţiei ELLE, vedeta a plecat de la Antena 1 pentru ca i s-ar fi cerut sa se implice in emisiuni cu tematica politica.

Stiu că pot privi pe oricine în ochi

„Dacă privesc inainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a declarat Andreea Berecleanu.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Andreea Berecleanu susține că nu acceptă situațiile impuse și le promite telespectatorilor că va fi în continuare alături de ei.

Andreea Berecleanu rupe tacerea: “Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani”

“Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea.

Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate.

Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea ❤️”, a transmis celebra stirista.

După ce Andreea Berecleanu a prezentat Observatorul timp de 17 ani de zile, se pare că relația celebrei jurnaliste cu trustul Intact a luat sfârșit. Astfel, potrivit informațiilor apărute în presă, Sandra Stoicescu va fi cea care o va înlocui pe îndrăgita jurnalistă.