Andreea Berecleanu, reactie dupa moartea Cristinei Topescu! Prezentatoarea TV a vorbit despre pierderea bunei sale prietene, lansand cu aceasta ocazie si un mesaj pentru jurnalisti.

“Acum o săptămână, vestea a căzut ca un trăznet. Peste noi toţi, eu însă am simţit un cuţit înfipt în inimă. Durerea pierderii Cristinei a fost devastatoare. Suferinţa dispariţiei unui om fundamental bun, educat, calin, luptător, o femeie care privea cu încredere în viitor, credea în oameni şi preţuia prieteniile. Un om corect şi generos. Săptămâna trecută i-am fost alături pe ultimul drum, dar şi mai important este că i-am fost alături mamei ei”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

E normal să fii civilizat, mai ales în astfel de momente

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

“Nu am declarat nimic, presa era inundată de informaţii de tip cancan, pe care Cristina le detestă. Ca orice jurnalist care se respectă. Şi nimic adevărat. Sau amănunte pe care ea nu le-ar fi vrut niciodată expuse public. În locul jurnaliştilor şi în memoria ei, pentru că mulţi am avut ce învăţa de la ea, aş fi difuzat toate interviurile ei cu personalităţi. Şi un necrolog, atât. Aşa se face în presa internaţională, e normal să fii civilizat, mai ales în astfel de momente”, a mai scris prezentatoarea TV.