Andreea Berecleanu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, care a muncit mult ca sa ajungă pe culmile succesului. 

La doar 18 ani, Andreea Berecleanu și-a luat viața in piept, a plecat din sânul familiei și a simțit nu doar gustul libertății, ci și al responsabilității.

Ajunsa la 44 de ani, prezentatoarea TV a dezvăluit pentru Libertatea a mărturisit că n-a rămas lângă părinți până la măritiș, ci a preferat să-și “proclame” independența imediat de a devenit oficial adultă.

“M-am întreținut singură, din salariul pe care îl aveam. Cu părinții mă vedeam tot timpul, dar aveam un program destul de dur, pentru că aveam facultate, aveam și job full time, trebuia să și studiez, trebuia să ajung și la bibliotecă, nu era simplu. Cu siguranță, dacă voiam o mâncare caldă, asta mă aștepta acasă la ai mei. Plecarea a fost un semn de independență pentru mine, dar ai mei mă așteptau oricând, cu mare drag și cu dragoste, acasă” , a declarat Andreea Berecleanu pentru sursa mai sus menționata.

Citește și:

Prezentatoarea TV a fost o tânăra silitoare, care a știut bine sa își fixeze prioritățile. Andreea a pus întotdeauna cartea pe primul plan, iar ieșirile in oraș le tria.

“Aveam o gașcă de prieteni cu care ieșeam, în special colegii de grupă – mulți dintre ei, jurnaliști cunoscuți astăzi. Mergeam în Club A, clubul Arhitecturii, unde era jazz, și în Lăptărie, la Teatrul Național. Vox Maris era ca o discotecă, mai mergeam și acolo, dar nu foarte des, preferam să stăm și să vorbim, să depănăm amintiri și filosofii de viață”, a mai spus ea.