}

Andreea Berecleanu, MĂRTURISIRI neașteptate! Uite ce spune despre cea mai mare GREȘEALĂ: „De aici pornesc divorţurile şi neînţelegerile…”

Andreea Berecleanu, MĂRTURISIRI neașteptate! Uite ce spune despre cea mai mare GREȘEALĂ: „De aici pornesc divorţurile şi neînţelegerile…”
Andreea Berecleanu, MĂRTURISIRI neașteptate! Uite ce spune despre cea mai mare GREȘEALĂ: "De aici pornesc divorţurile şi neînţelegerile..."
Autor:
Andreea Berecleanu, MĂRTURISIRI neașteptate! Cheia unui mariaj reușit este înțelegerea, dar  și respectul reciproc, iar o prezentatoare îndrăgită de la noi a făcut mărturisiri neașteptate despre ce să nu-i faci niciodată soțului tău.
Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1,  lucrează alături de soţul ei, Constantin Stan, la clinică şi spune că trage o linie între viaţa de acasă şi cea profesională.
”Viaţa noastră de acasă e complet alta faţă de ce se vede în clinică. Aici trebuie să fim mult mai serioşi, suntem foarte atenţi, pentru că nu e o joacă, e foarte multă disciplină. Constantin se bucură de acest succes, dar în spate e o muncă uriaşă, pe care eu o înţeleg de şase ani, de când suntem împreună.
În momentul în care ajunge acasă, nu trebuie să-l baţi la cap. Cicăleala pentru un om de acest gen este cea mai mare greşeală şi probabil de aici pornesc şi divorţurile şi neînţelegerile. Am învăţat să fiu un bun psiholog. Când intră seara pe uşă, singurul lucru pe care îl fac este să-i iau rucsacul foarte greu din spate, îl las să se liniştească, apoi vorbim. Însă nimic despre profesii, ci doar despre chestiuni de-ale noastre, de familie, copii”, a spus Andreea Berecleanu, pentru Click!.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Aloooo,cit timp ne mai agasati cu ipocrita asta?Pe de-o parte-i face reclama lu’dom’doftor de riduri,pe de alta parte simte nevoia sa „dea din casa”.Cit priveste seriozitatea cucoanei,numai cind ii vad fata care tzipa a ipocrizie,imi vine sa vars efectiv.Ce mare vedeta mai e si asta,nu mai inteleg,diferenta intre vedete e ZERO pe linie:ce mi-e udrea,radulescu,esca,marin,turcan,pestritiu,cucoana asta ipocrita si lacoma,etc,nu mai enumar ca oricum e de-a dreptul penibil sa ne intoxicati cu”stiri”si filozofii de rahat venite din partea unor femei disperate dupa bani,pozitie sociala,atentia publicului s.a.m.d.Asta au citit prea mult Sandra Brown si le-a afectat creierasul care era deja minuscul.Vai de masale lor….stai sa vezi ca o sa apara alt articol cu apropourile madamei bereclean sau cum masa o cheama,in care o sa se lamenteze ca „o,vai,trolli judeca fara sa ma stie…eu sint o persoana bla-bla-bla…finetzea-ntruchipata…am citit si Jackie Collins nu doar Sandra Brown…unii ma invidiaza…etc”CUCOANAAAAA „CHILL OUT”…sau pe romaneste: VINO-TI IN FIRE SI LASA PUBLICITATEA DE RAHAT.CLAR?

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X