Andreea Berecleanu, criticată dur de o fostă colegă, după ce s-a anunțat că aceasta nu va mai prezenta Observatorul de la Antena 1.  La începutul săptămânii, Andreea Berecleanu a anunțat pe rețelele de socializare faptul că nu va mai prezenta știrile de la pupitrul Observatorului. După acest anunț, o fostă colegă a jurnalistei a transmis un mesaj dur prin intermediul rețelelor de socializare.

Plecarea Andreei Berecleanu a generat comentarii pentru toți cei care urmăresc Observatorul. Părerile sunt împărțite, iar o fostă colegă a jurnalistei a făcut câteva dezvăluiri incredibile.

Citește și: Cea mai influentă jurnalistă din România, viitoarea gazdă a Observatorului! Numele este neașteptat

Sorina Ruxandra Matei, una dintre fostele colege ale Andreei Berecleanu, a publicat un mesaj acid pe o rețea de socializare, unde a vorbit despre cum era, de fapt, prezentatoarea la locul de muncă.

“Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio ştire. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să ştie, că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani. Berecleanu e o faţă obsedată de machiaj, care vine, citeşte prompterul şi pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de «jurnalist», ca şi-n emisiuni tv. Mai cunosc eu mulţi care fac PR, afaceri şi care şi acum se prezintă fals jurnalişti, maculând meseria. La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să zică şi nici ce să facă, s-a terminat”, susține fosta colegă a Andreei Berecleanu.