Andreea Berecleanu are un SECRET! Prezentatoarea TV a dat cartile pe fata: „Persoanele publice se feresc sa recunoasca”

Andreea Berecleanu are un SECRET! Prezentatoarea TV a dat cartile pe fata: „Persoanele publice se feresc sa recunoasca”
Andreea Berecleanu are un SECRET! Prezentatoarea TV a dat cartile pe fata: "Persoanele publice se feresc sa recunoasca"

Andreea Berecleanu are un SECRET! Prezentatoarea TV a dat cartile pe fata: „Persoanele publice se feresc sa recunoasca”.

Intr-o postare aparuta pe pagina sa de Instagram, Andreea Berecleanu a oferit o confesiune inedita! Celebra prezentatoare TV sustine ca nu obisnuieste sa bea apa, deci nu se hidrateaza corespunzator.

„Vă spun un secret, care de fapt nici nu e un secret, deși persoanele publice se feresc să recunoască ce fac „în papucii de acasă”. Am observat că există, totuși, un curent internațional de a-ți arată normalitatea, indiferent că te cheamă Jennifer Lopez sau Celine Dion. Adică și părțile vulnerabile. De a spune răspicat că nu ești perfectă!

Asta e încurajator, mie îmi plac oamenii autentici. În ce privește marii artiști, parcă aș preferă o doză de mister, aceea pe care ne-o ofereau marile legende. Altfel dispar poveștile, intrigile, miturile, chiar și false. Dispare aura, nu ne dorim să fim la fel. De aceea ei sunt pe scenă și noi nu.

Ca să revin la secretul meu. Nu beau apă, aproape deloc. Lichide, da! O supă, mai multe cafele, dar apă, nu depășesc un litru zilnic, cel mult. În timpul jurnalului de știri, e altceva. Mi se face sete?. Voi, cum stați cu hidratarea? Mâncați sărat ca să beți mai mult? ?”, a scris ea.

Pe stirista Andreea Berecleanu, romanii o vad stand la pupitrul Observatorului si foarte rar in picioare! Andreea arata demential si are un corp de invidiat. Vedeta a recunoscut in trecut ca a aplelat si la cateva proceduri estetice, dar fara bisturiu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X