Andreea Berecleanu a dezvaluit, în sfârșit, SECRETUL său: „M-am regăsit foarte bine într–o dietă care…”

Andreea Berecleanu a dezvaluit, în sfârșit, SECRETUL său: „M-am regăsit foarte bine într–o dietă care…”
Andreea Berecleanu a dezvaluit, în sfârșit, SECRETUL său: „M-am regăsit foarte bine într–o dietă care...”
Autor:

Andreea Berecleanu  se numără printre prezentatoare TV din România care se poate mândri cu o frumusețe naturală și cu o siluetă demnă de invidiat. Prezentatoarea principalului jurnal de știri de de la Antena 1 a dezvăluit secretele sale și cum reușește să se mențină în formă. Ea a mai spus la ce trucuri apelează atunci când vine vorba de kilogramele în plus.

“Eu nu prea dau sfaturi. Fiecare le ştie pe ale sale. Indiferent că vorbim despre femei, despre bărbaţi. Nu prea sunt secrete. Cred că trebuie să fie un echilibru. Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici n-aş putea, aş spune că viaţa mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice. Am încercat tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ţinut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într–o dietă care e de fapt un stil de viață. Dieta este un stil de viață. Și anume, daca se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să mâncăm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Observator.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X