}

Andreea Bănică a spus ADEVĂRUL despre operaţiile estetice

„În primul rând ok cu tine şi imaginea ta, să te simţi bine în pielea ta”

Andreea Bănică a spus ADEVĂRUL despre operaţiile estetice
Andreea Bănică a spus ADEVĂRUL despre operaţiile estetice
Autor:

Andreea Bănică, în vârstă de 40 de ani, a spus adevărul despre operaţiile estetice. Artista a dezvăluit cum se menţine mereu tânără. 

După două naşteri, Andreea Bănică are un corp perfect, însă admiratorii săi sunt curioşi şi o întreabă mereu dacă vizitează cabinetele medicilor esteticieni. Vedeta a recunoscut că are patru operații, dar nicio operație estetică: „Am 4 operaţii: două cezariene, apendicită şi o operaţie la degetul mic de la mână”.

Vedeta a mai explicat că nu este împotriva lor, dar ea nu a simţit nevoia să apeleze la aceste proceduri.

 

Nu a ajuns pe patul medicului estetician, dar merge des în saloane pentru diverse tratamente de îngrijire, de tonifiere. Aşa reuşeşte să se menţină în formă.

„Da, fac tratamente, am grijă de mine să arăt bine. Este normal pentru orice femeie să îşi dorească asta, iar pentru mine e cu atât mai important pentru că sunt mereu în faţa publicului şi trebuie să transmit o stare de bine. Ca să transmiţi energie trebuie să fii tu în primul rând ok cu tine şi imaginea ta, să te simţi bine în pielea ta”, a mai spus cântăreața, potrivit viva.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X