Andreea Bănică a fost agățată și nu e prima oară. Tuturor vedetelor li se întâmplă. Ba chiar și femeilor “obișnuite”…

Momente neplăcute pentru Andreea Bănică. Aceasta a dezvăluit că un prieten foarte apropiat al soțului ei, Lucian Mitrea, i-a făcut avansuri. Vedeta i-a povestit întâmplarea soțului ei, care îi este și cel mai apropiat confident.

Andreea Bănică, atenție la prietenii familiei!

Andreea Bănică nu se aștepta să primească avansuri tocmai din partea unui bărbat care era un bun prieten al familiei.

„Prieten bun, da. Soțul meu știe. S-a întâmplat ca un prieten bun de-al nostru, de-al soțului, să îmi facă avansuri, a aflat și soțul, a fost o situație, îți dai seama. Dar am reușit să gestionăm toată treaba. O femeie casătorită este mult mai râvnită de alți bărbați. Au fost momente în viața mea când și fanii mi-au făcut avansuri, oameni, bărbați, dar e normal. Sunt un artist pe care îl cunoaște lumea, îl vede, însă important a fost că am știut cum să depășesc”, a spus ea, scrie cancan.ro.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Vedeta a mai spus că ea și cu soțul ei au momente tensionate atunci când discută despre educația copiilor.Ea a mărturisit că acesta este un motiv de ceartă.

„Noi ne certăm din cauza copiilor, pentru că ne contrazicem foarte mult, avem păreri diferite de multe ori, în orice familie este așa. Înainte, când nu erau copiii, ne certam din cauza profesiei. Eu nu vreau să am un copil obraznic, iar uneori mi se pare că îi dă prea mult nas lui Noah.El este mic acum, are doar trei ani, dar avem de lucru cu el, ambii copii sunt excepționali, sunt cuminți și ascultători. Chiar primesc foarte multe laude, în special pentru fetiță, care este educată și mi se spune des acest lucru”, a dezvăluit Andreea Bănică .