Andreea Balan si-a deschis sufletul si le-a povestit fanilor detalii nestiute din trecutul sau. Artista a vorbit despre momentele dificile pe care le-a depasit, dar si despre satisfactii.

Peste noapte am devenit celebră

„Au trecut 20 de ani de când m-am lansat, aveam o vârstă fragedă, și peste noapte am devenit celebră, umpleam stadioane în formula Andre. A trebuit să mă maturizez brusc și să mă confrunt cu niște probleme de adult, mai târziu am avut nevoie de foarte multă consiliere ca să pot să mă formez ca om.

Dacă ești rigid, nu vei evolua.

A fost greu, foarte greu să mă mențin de-a lungul anilor. Și este greu să te lansezi, dar cel mai greu este să te menții. Mai ales două decenii. Trebuie tot timpul să te adaptezi, să simți și să accepți schimbarea. Pentru că, dacă ești rigid, nu vei evolua. Și cred că asta am învățat de-a lungul anilor, pe lângă multe alte lecții de viață. Cu cât ești mai sus, cu atât căderea e mai abruptă. Am învățat să mă adaptez. Să fiu atentă la schimbările lucrurilor și ale pieței, să fiu atentă la schimbările din jurul meu.”, a mărturisit artista pentru Elle.ro, despre perioada de glorie cu trupa Andre.

Eram niște roboței care mergeau din oraș în oraș

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

„Noi, la vârsta aceea, eram atât de mititele încât practic nu am realizat ce se întâmplă cu noi. Pur și simplu eu, una, aveam impresia că așa fac toți copiii, se duc și cântă și umplu stadioane. Aveam și foarte multe probleme în culise, cu tatăl meu, și noi între noi… tații noștri nu au știut să gestioneze foarte bine succesul și nu am realizat. Pur și simplu eram niște roboței care mergeau din oraș în oraș, mergeam pe scenă, în discoteci pe vremea aceea, umpleam stadioane, case de cultură, și apoi veneam acasă, trebuia să merg și la școală, trebuia s-o satisfac și pe mama, să iau note bune…

Perioada aia a fost cea mai grea perioadă din viața mea

Adică, pentru mine, perioada aia a fost cea mai grea perioadă din viața mea, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă cu mine, eram încă o copiliță de 13 ani care, peste noapte, avea o viață complet diferită față de cea a colegilor și a prietenilor, și a fost foarte greu de gestionat. De aceea, mai târziu, pe la 20 de ani, m-am trezit că există o scindare între copilul interior, copilul de atunci, care s-a maturizat peste noapte, și adultul care s-a format.”, a mai declarat artista pentru sursa mentionata.