Andreea Balan rupe tacerea! Dupa ce s-a zvonit ca urmeaza sa divorteze de George Burcea, artista a transmis un mesaj transant.

Satula sa ocupe primele pagini ale ziarelor, artista a ales sa discute deschis despre problema care ii macina pe fanii sai.

Andreea Balan rupe tacerea: Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea

„Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a declarat Andreea Bălan, dupa sutele de comentarii ale internautilor, potrivit DcNews.

Reamintim ca actorul George Burcea ar fi fost prins drogat cu cocaina! Dupa testarea cu aparatul Drug Test ar fi reiesit că era sub influenţa cocainei.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Presa a tot speculat, în ultimele zile, pe tema neînţelegerilor dintre Andreea Bălan şi soţul ei, actorul George Burcea. Deşi cei doi au negat zvonurile, s-a aflat un posibil motiv pentru conflictul dintre cei doi. În urmă cu doar câteva zile, George Burcea s-a ales cu un dosar penal după ce a fost oprit de poliţişti la volan în Voluntari.

Astfel, în dimineaţa zilei de vineri, 21 februarie, soţul Andreei Bălan a fost oprit de poliţişti pe Blvd. Eroilor din Voluntari, judeţul Ilfov, la mică distanţă de casa sa. În urma testării, George Burcea a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină.