Andreea Bălan goală și răvășită într-o cameră de hotel

Strategie sau greșeală? De ce să nu te dezbraci înainte de a avea succes

Andreea Bălan goală și răvășită într-o cameră de hotel
Andreea Bălan goală și răvășită într-o cameră de hotel

Șoc ! Încă o persoană publică e goală pe internet! S-au dus vremurile în care vedetele primeau bani, iar fanii cumpărau diverse reviste pentru a vedea goliciunea artiștilor preferați. Acum totul e la liber. Vedetele postează pe facebook, iar publicul are acces gratuit, tare, nu? Nici chiar așa, cel mai des avem parte de toate anonimele care speră să atragă atenția doar pentru că-și arată o parte din corp. Unde-s edițiile care dezgoleau număr de număr fete frumoase și cunoscute? Nu mai sunt!

Acum toate neinteresantele sunt goale pe facebook. Totuși, din când în când, sub forma unui număr aniversar al revistei, să-i zicem Facebook Bunny, mai apare și câte o persoană cu notorietate gol-goluță pe internet. Astăzi vorbim despre aceea ediție aniversară a rețelelor de socializare, căci o avem pe Andreea Bălan. Ea este una din vedetele care ne-a obișnuit cu imaginea sexy, dar de la fustița scurtă la fără fustiță a fost un pas important. În urmă cu ceva ani, Andreea a refuzat oferte serioase de a poza goală, dar inevitabilul s-a produs și publicul a putut să o admire așa cum a lăsat-o mama natură.

61637825

De ce a făcut asta gratis? E strategie de promovare pentru a obține foloase ulterioare sau doar o greșeală?

Ieri am sunat-o pe Andreea, o fată volubilă și vorbăreață care nu a putut să răspundă întrebărilor din cauza contractului de la Antena 1 pentru show-ul ,,Te cunosc de undeva”. Nu ne-am lăsat descurajați așa că am întrebat în stânga și dreapta să vedem dacă avem cunoștințe comune care să ne spună câte ceva despre ultimele postări ale Andreei. Ei bine, avem! Adevărul e că poza asta despre care vorbește toată lumea, nu-i chiar atât de impresionantă, am mai văzut-o pe Andreea mai goală și cu alte ocazii. Cum România e plină de sindromul ,,Ce faci acum că te-ai despărțit de prietena ta??…” e clar că a avut parte de atenție și poza asta recentă, care a trezit “curiozitatea” multor bărbați. Andreea Bălan răvășită și goală într-o cameră de hotel. Cine i-a făcut poza, cine a urcat-o pe internet?

Urmează să avem parte de o nouă melodie?

Vorbind cu o prietenă din anturajul vedetei ne-a mărturisit că Andreea nu mai lansează nimic prea curând și că nu și-a dat seama că va urca poza, ba din contră ea a crezut că o editează într-un program de efecte. Cine i-a făcut poza? Nici prietena nu știe sigur, dar știe că Andreea obișnuiește să se filmeze singură, e un fel de pasiune. Oricum nimeni nu înțelege de ce e atât de mare interesul ! Păi pentru că suntem direcți, vă explicăm noi, pentru unii o imagine face cât o mie de cuvinte, înțelegeți? De acolo și interesul.

Notă puțin cam directă : Cu alte cuvinte, dragelor, nu vă dezbrăcați ca Andreea înainte să fiți Andreea.

5 motive să nu te dezbraci înainte să fii Andreea Bălan :

1. Nu-ți ascultăm muzica dacă dezbraci înainte să ai un hit.

2.Fetele care cred că sunt sexy să verifice dacă chiar au motive să creadă asta.

3. Nu înseamnă ca ai voce dacă ești sexy.

4. Muzica are legătură cu vocea, nu cu aspectul fizic.

5. Un compozitor care îți cere să te culci cu el nu e neapărat și un compozitor bun.
CONCURS

Da share la acest articol cu hashtag-ul  #nuvadezbracatiinainte și fii direct cu următoarele vedete, spune-le de ce să nu se dezbrace înainte de a avea succes, cel mai bun răspuns primește o invitație dublă la film. Te trimitem in saptamana 2 – 5 martie 2015, de luni pana joi, doar la proiectiile Cinema City din SUN Plaza din Bucuresti sau la Cinema City din tara (lista acelor cinematografe este aici);
BANNER

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X