Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în Los Angeles, însă cei doi sunt nevoiți să facă nunta încă o dată. Artista a explicat de ce au avut parte de un șoc.

“Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Noi ne-am dus pe plajă și ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme și când vom reveni în țară vom face. Ne-am gândit așa că dacă tot facem botezul Clăriței facem și nunta. Va fi pe 15 septembrie.”, a povestit Andreea Bălan, în emisiunea “Xtra Night Show”, de la Antena 1.

“Ne-au certat prietenii”

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Andreea Bălan a explicat și care este problema, dar și motivu pentru care trebuie să facă nunta încă o dată în septembrie: „Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă și unul dintre motivele pentru care voiam să facem nunta anul acesta. Am avut un șoc emoțional și mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriți, George nu avea puterea să mă deconecteze de la apartate dacă se întâmpla ceva. Am avut un șoc, puteau să facă acest lucru părinții mei, dar n-am vrut.”, a mai spus cântăreața Andreea.

Reamintim că anul acesta, în timpul nașterii celui de-al doilea copil, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, apoi au urmat trei intervenții chirurgicale. După operațiile suferite vedeta a rămas cu dureri stranii.

Invitată la Xtra Night Show, Andreea Bălan a povestit despre problema de sănătate actuale: „Nu ştiu dacă are legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat. Simt aşa nişte furnicături la degetele inelar şi cel mic şi cred că vine de la un nerv. Trecea aşa prin cot şi este suprimat. Poate fi de la coloană sau se mai întâmplă la unele femei, după naştere, să le apară. Deocamdată le simt, dar trebuie să merg la control. Se rezolvă, e într-o fază incipientă.”, a declarat Andreea Bălan.