Andreea Bălan este devastată. Și vedetele sunt oameni și au probleme. Viața în lumina reflectoarelor, pe copertele revistelor sau luxul nu pot ascunde în totalitate nefericirea. Și ele au probleme și foarte multe dintre ele încearcă să țină viața de familie departe de ochii presei, iar până la ură se află totul.

Andreea Bălan este devastată. De această dată frumoasa cântăreață a povestit că soțul ei, George Burcea, a trecut printr-un adevărat război cu tatăl său, ajungând-se chiar la amenințări cu moartea.

Cancan.ro scrie că Ioan Burcea ar fi încercat să-l înjunghie pe soțul ei, însă a scăpat cu viață.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Scandalul ar fi pornit în momentul în care actorul i-a făcut câteva observații tatălui său. „Te tai, te fac franjuri cu cuțitul”, i-ar fi spus bărbatul fiului său. Din fericire, soțul Andreei Bălan a avut prezență de spirit să a reușit să se salveze.

Andreea Bălan este devastată: Ăsta nu mai este tată

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a povestit o ruda a lui George Burcea.

„Ei, ca familie, au fost o familie în care au îndurat multe. Și George, și ceilalți trei frați ai lui, și mama lui. A fost cumplit pentru ei. Știu că pe mama lui George a și tăiat-o cu cuțitul în timpul căsătoriei. Ea a ajuns de urgență la spital, era să moară. Au trecut prin multe. Băiatul ăsta este pâinea lui Dumnezeu, nu îl moștenește.

Nu și-a lăsat familia. Este un copil modest, a fost lângă mama lui mereu. Credeți-mă, nimeni nu ar fi rezistat lângă un asemenea om. Mama lui George și Ioan au divorțat până la urmă, dar demult. Ei au mult timp de când nu mai sunt împreună, George și sora lui au fost crescuți de mamă, care i-a format ce sunt astăzi. După tot ce a pătimit, femeia s-a îmbolnăvit, a fost rău. Acum e mai bine, dar nu poți uita așa ceva. Să te ferească Dumnezeu”, a mai punctat ruda acestuia.