Andreea Bălan este devastată. Dezvăluri incredibile ale socrului Andreei Bălan despre teribila crima. George Burcea, soțul Andreei Bălan, a avut parte de o dramă cumplită în copilărie. Subiectul în cauză îl vizează pe tatăl lui George, Ioan Burcea care, în 1988 și-a omorât concubina cu 25 de lovituri de cuțit, într-un acces de furie. 

Andreea Bălan este devastată. „Crima a avut loc în 1988. El a fost arestat atunci. A fost o întreagă tragedie. Mama lui George a plecat de acasă cu cei patru copii. L-au părăsit chiar după moartea tatălui lui Ioan. El devenise violent și nu se mai putea sta cu el. Ea oricum fusese bătută rău, i-a crestat capul cu cuțitul, a trecut prin niște orori îngrozitoare. Ioan avea o amantă care, din câte știm, îl părăsise și ea. Atunci s-a enervat, s-a dus și a omorât-o ” au declarat surse pentru Cancan.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Ioan Burcea a plătit pentru fapta sa, iar acum se află în libertate. Aparent, soțul cântăreței a trecut peste tragedia din fragedă copilărie, însă își dorește să scrie un roman despre violența domestică, inspirat din viața familiei sale. Acesta va pune accent pe ororile la care a fost supusă mama lui, pe care o consideră o adevărată eroină. George și-a propus să publice romanul anul acesta.

După mulți ani de tăcer, tatăl actorului George Burcea a povesti despre teribila crimă.

”Concubina m-a păcălit să semnez niște acte. Noi eram colegi, lucram la aceeași fabrică. Și pentru că mi-am pus semnătura pe acele acte eram pasibil de 15-20 de pușcărie. Am făcut crima. Îmi asum acest lucru. După ce am aflat de treaba cu actele, m-am dus acasă, ne-am certat și am tăiat-o. Dar lucrurile nu sunt așa cum s-au spus. Cea mai mare lovitură avea patru centimetri, așa cum arată și în raport.”

Ce a urmat? ”Ea s-a speriat și a făcut infarct. Aceasta a fost cauza decesului. Am regretat și regret și acum. Imediat ce am conștientizat, m-am dus și m-am predat. Am fost condamnat la 10 ani de pușcărie. Dacă intram pe actele pe care ea m-a pus să le semnez făceam 25 de ani”, a declarat Ioan Burcea.

În același context, George a povestit și el despre dramele trăite de mama sa: „Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea. Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine”, a declarat George Burcea.