Pană acum, era de neconceput ca femeia să nu poarte numele bărbatului după căsătorie, însă mai nou tot mai multe decid să-și păstreze numele de fata. Printre ele se numără și cântăreața Andreea Bălan  care se va căsători civil cu George Burcea săptămâna viitare.

Andreea Bălan a mărturisit pentru „Cool Summer Nights”, la Antena Stars, că nu va renunța la numele de fată, dar asta nu pentru că se poartă, ci pentru că numele ei este marcă înregistrată.

„Numele meu este marca înregistrată. Şi în buletin rămâne la fel”, a spus Andreea Bălanpentru sursa citată.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Pentru că va îmbrăca din nou rochia de mireasă, Andreea Bălan a spus cine se va ocupa de rochiile sale de mireasă.

„Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Am ales-o pentru că ea creează adevărate povești prin rochiile ei și exprimă foarte multă emoție. Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt – va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste –, plus datele de naștere ale fetițelor. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este surpriză”, a mai adăugat vedeta.