Andreea Bălan despre viața la țară, despre biserică, dar și despre cartierul Pantelimon!

ESTE CEL MAI SINCER INTERVIU! ,,Eu azi duceam vaca la păscut și în 3 luni ...”

Andreea Bălan despre viața la țară, despre biserică, dar și despre cartierul Pantelimon!
Andreea Bălan despre viața la țară, despre biserică, dar și despre cartierul Pantelimon!

liveAndreea Bălan, una dintre cele mai longevive vedete de pe piața românească, cu o carieră de 20 de ani a venit la primul live cu cititorii evzmonden.ro.  Peste 1300 de oameni au urmărit pe parcursul interviului transmisia în care am cunoscut-o pe Andreea Bălan, omul dincolo de artist. (am avut problem de sunet, da, știm, să ne calmăm, pentru cei care nu au înțeles părți din interviu avem la montaj varianta HD ).

Am distrus un mit ,,Bălanca e figurantă ”

Să fim sinceri, am auzit înainte de interviu ,,VINE LA VOI?” , aveți grijă că e freak control, o să vă dea ea întrebările, aveți grijă că o să plece din transmisie.  Nici vorbă! Pentru cei care au urmărit au observat cu ochiul liber ce om deschis și frumos avem dincolo de aparențe. Am ajuns noi, ăia direcții să fim puși la punct de vedetă și să ne ceară să fim mai răi, ca să înțelegeți cât ”de figurantă” e artista. Vedeta s-a distrat aproape o oră și a povestit despre cele mai mari temeri, despre viața din adolescență până la maturitate și a încheiat cu o vizită în redacție, unde am stabilit termeni despre următoarea apariție. Bălăncuțo (ai spus că apelativul acesta îți place mai mult), jos pălăria!

 Andreei Bălan îi este greu să se adapteze la viața normală!

Să o cunoști pe Andreea Bălan dincolo de artist e o provocare.  Ea și-a creat un univers în care cariera este centrul, dincolo de acest centru al universului ei, nu își găsește locul ,, Eu am un univers în muzica mea, să ies la film, la cafea, la shopping, mi se pare banal. Mi-e foarte greu să mă adaptez.

 PCD:  Ai scris pe blogul tău că ai un alt sistem de valori, că celebritatea își cere prețul, că uneori ești singură, că ești tristă. Care este sistemul tău de valori? Care este prețul celebrității?

A.B. : Am un sistem de valori diferit de al vostru. Eu am crescut altfel decât tine, ia un copil la 12 ani și pune-l în fața unui stadion. Eu nu m-am jucat cu jucăriile pe care tu le-ai avut, eu eram în săli de cultură. Am trăit într-o lume de oameni mari, a trebuit să mă maturizez abrupt, de la copilul de 12 ani m-am transformat într-un adult.  Prețul celebrității mele a fost copilăria pierdută. Eu nu am știut să am o viață înafara scenei, am învățat recent cum este să ai o viață privată. Dacă s-ar termina cariera mea brusc, eu n-aș știi ce să faci.

PCD: Dacă ai avea un copil l-ai lăsa să fie artist?

A.B. : NU! Până la 17 ani, nu l-aș lăsa. Dacă l-aș lăsa înainte, poate părinții nu înțeleg asta, dar copilul acela ar avea probleme emoționale. Probleme în sensul că riști să nu știi să socializezi normali, practic, e greu să te obișnuiești cu cotidianul când ești obișnuită să ai concerte sau să fii la studioul de înregistrări.

PCD: Bun, înțelegem că ai o problemă să ieși dichisită din casă, ți-e teamă că ești judecată. Dar ce s-ar întâmpla dacă ai ignora orice părere și ai decide să te bucuri de viață?

Eu în asta mă regăsesc. Am învățat să fiu normală în afara țării. Eu reușesc să învăț să fii om normal în străinătate, pentru că acolo nu mă recunosc oamenii, dar aici în țară este destul de greu să ies fără să fiu recunoscută. Îmi place de Andreea Bălan normală, dar la un momentdat îi simt lipsa artistei.

PCD : Apropo de presă, ai plâns vreodată citind articole despre tine? Care a fost cel mai recent?

A.B. : Daaaa!! Am plâns, chiar am stat închisă în casă o săptămână. S-a întâmplat și acum înainte cu câteva luni, dar și în perioada Andree. Asta mă ambiționează, vreau să le arăt că nu e așa, că eu sunt okay, că pot și așa merg mai departe. E un fel de ambiție, de înverșunare.

Nu mă mai doboară nimic, am fost deja sub nivelul 0

general

PCD: Totuși, care e cea mai mare temere a ta?

A.B. : Nu am temeri, așa mari. Tu spre exemplu  (n.r. temerea cea mai mare pe care am exemplificat-o a fost că nu voi ajunge să am un nivel financiar care să-mi asigure confortul pe care-l vizez), ești mai tânăr decât mine, eu am fost sus, de acolo am coborât sub 0, apoi m-am ridicat înapoi, iar am căzut, iar m-am ridicat, când de-a lungul anilor treci prin mai multe experiențe, nimic nu te mai doboară.

PCD: Ești credincioasă, poate că în momentele grele mergi la biserică. Când ai intrat ultima oară într-o biserică?

A.B: Da, așa e. Sunt credincioasă, bunicii mei m-au învățat așa, iar ultima oară când am intrat într-o biserică a fost anul trecut.

PCD: Ai avut momente grele, la 19 ani te-ai mutat de una singură în București. Cum a fost prima ta săptămână în București?

A.B.: Era foarte greu! Ieșisem de un an din Andree,  trebuia să demonstrez că pot și singură. M-am mutat cu chirie în Pantelimon, frumos cartier(n.r. – se râde și se înțelege că era un cartier departe de fițe și lux).

În timpul interviului, Andreea a vorbit cu iubitul ei din America

Între timp, Andreea a vorbit în timpul interviului cu America(n.r. iubitul Andreei din America), semn că lucrile evoluează frumos. Totul merge bine, iar iubitul pare destul de curios, mai ales că nu știe ce face Andreea în România, acolo fiind alt fus orar.

Relația cu Andreea Antonescu  “Vorbim cam rar”

Andreea a răspus și întrebărilor primite de la fani. Am vorbit despre Andreea Antonescu și despre finuța Andreei, Sienna(fata Andreei Antonescu).

A.B.: Cu Andreea Antonescu vorbesc cam rar, mai ales că avem programe destul de încărcate, dar sunt nașa Siennei și-i trimit super des cadouri. Obișnuiesc să-i fac rochiile pe care le port la “Te cunosc de undeva” mai mici ca să i se potrivească. Din ultima vacanță i-am adus și un costum de arăboaică, cu buricul la vedere( n.r. – aici ne-am distrat cu toții când Andreea a povestit cu drag despre micuță).

Într-o notă relaxată, Andreea continuă să intre în jocurile noastre directe, ocazie cu care iar ne pune la punct ( DEJA MĂ ENERVEZ! O vreau pe Andreea figurantă să mă pot lua de ea..)

Într-un joc, destul de cunoscut, în care aproape toți oamenii răspund că vaca bea lapte, după ce îi pui să repete destul de mult alb, Andreea face față cu brio.

abalan

 

 

A.B. ,,Băi , nu vă puneți cu mine, eu am crescut la țară. Eu duceam vaca la păscut, eu mi-am trăit copilăria la Galați, la bunica, la țară. Eu vara stăteam la țară, ieșeam la păscut, nu o mulgeam pt că nu mă asculta, asculta de bunica. Pe cuvânt că știu toate animăluțele. Eu azi duceam vaca la păscut și în 3 luni apare Liberă la mare și am început să umplu stadioane.

 Despre TE CUNOSC DE UNDEVA  ,,Pentru mine e ușor să o imit pe Andreea Antonescu, pentru ea ar fi mai greu

PCD:  Cum e cu juriul de acolo?

Sunt de 7 sezoane în emisiune, fiecare are felia lui. Eu mă ocup de coregrafie. Referitor la cine m-a imitat cel mai bine, au fost mai mulți care m-au imitat, dar cel mai bine m-a imitat Rona.  Scopul meu e să-i fac pe cei de acasă să se simtă bine,  iar Rona a înțeles asta cel mai bine.

PCD: Cum te-ai simțit bărbat?

A.B. : Când m-am văzut bărbat am înnebunit! Groaznic! NU mi-a plăcut, e foarte, foarte greu, îți dai seama!

PCD: Ai imita-o pe Andreea Antonescu în emisiune?rad

A,B. : Daaa! Îți dai seama că o cunosc foarte bine și știu ce ar trebui să fac.  Pentru ea ar fi mai greu ( n.r.- moment în care toți cei prezenți au o criză de râs) . La mine e mai greu că trebuie să dansezi.

 

Andreea a încheiat într-o notă optimistă și veselă. Ne-a invitat pe pagina ei de facebook, unde apre peste 2 milioane de fani!!

Notă puțin cam directă: Ne-ai pus la punct, ai fost mai rea decât noi. Unde îți sunt fițele, tu, Bălăncuțo?

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X