Andreea Bălan, apel DISPERAT pe Instagram! MEDIA din România, în ȘOC! „În urma unui accident rutier…!”

Andreea Bălan, apel DISPERAT pe Instagram! MEDIA din România, în ȘOC! „În urma unui accident rutier…!”
Andreea Bălan, apel DISPERAT pe Instagram! MEDIA din România, în ȘOC! „În urma unui accident rutier...!”
Autor:

Andreea Bălan, cunoscuta cântăreață, în vârstă de 35 de ani, cere ajutorul prietenilor virtuali în încercarea disperată de a-l ajuta pe Darius Bala, un tânăr care a fost implicat într-un accident de circulaţie grav.

„În urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sânge: ORICE GRUPĂ (în special 01). Dacă este cineva dispus să doneze în Oradea, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii (mâine dimineață (în această dimineață) între 07 – 10) sau în alte centre din țară și să donați pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONAȚI! BALA DARIUS”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan, pe Instagram.

Reamintim că anul acesta Andreea Bălan a fost la un pas să-şi piardă viaţa în timp ce o aducea pe lume pe Clara, cea de-a doua fetiţa ei.  Din nefericire, partenera de viață a lui George a trecut prin clipe grele în sala de nașteri. În urma eforturilor cadrelor medicale, proaspăta mămică și-a revenit și, din fericire, atât ea, cât și fiica ei sunt bine.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a declarat George Burcea, la acel moment.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X