Andreea Bălan, cunoscuta cântăreață, în vârstă de 35 de ani, cere ajutorul prietenilor virtuali în încercarea disperată de a-l ajuta pe Darius Bala, un tânăr care a fost implicat într-un accident de circulaţie grav.

“În urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sânge: ORICE GRUPĂ (în special 01). Dacă este cineva dispus să doneze în Oradea, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii (mâine dimineață (în această dimineață) între 07 – 10) sau în alte centre din țară și să donați pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONAȚI! BALA DARIUS”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan, pe Instagram.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Reamintim că anul acesta Andreea Bălan a fost la un pas să-şi piardă viaţa în timp ce o aducea pe lume pe Clara, cea de-a doua fetiţa ei.  Din nefericire, partenera de viață a lui George a trecut prin clipe grele în sala de nașteri. În urma eforturilor cadrelor medicale, proaspăta mămică și-a revenit și, din fericire, atât ea, cât și fiica ei sunt bine.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a declarat George Burcea, la acel moment.