Andreea Bălan a rupt tăcerea după divorț! Cântăreața a făcut declarație grele chiar de ziua fetiței sale. 

Andreea Bălan a rupt tăcerea după divorț! Andreea Bălan și George Burcea au încheiat căsnici care a durat, din păcate, doar patru ani. Vedeta suferă extrem de tare după despărțirea de tatăl fiicelor sale. Ea spune că nu s-a „imaginat niciodată în postura de mamă singură”.

„Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest rollercoaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru”, spune Andreea Bălan, într-un interviu pentru Elle.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

La aproape două săptămâni după despărțirea de George, artista încearcă să fugă de probleme și se refugiază, ca de fiecare dată, în muzică.  Astăzi, de ziua fiicei sale,  aceasta a lansat melodia „Inimă de fier”. Ea a scris și câteva rânduri despre noul melodie pe pagina sa de Instagram.

„Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieții mele, când inima mi s-a oprit…”

„Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viață mea deoarece în această zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieții mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci m-am resetat ca om și am realizat că sănătatea este cel mai important lucru și iubirea celor dragi este cea mai de preț comoară.”

O piesă despre puterea de a te ridică și de a merge mai departe ori de câte ori viață te încearcă

„Dragii mei, azi de ziua Claritei, va ofer melodia „Inima de fier”, o piesă despre puterea de a te ridică și de a merge mai departe ori de câte ori viață te încearcă. Nebunia și viteză de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uităm că, de fapt, importantă e fericirea… iar la ea putem ajunge doar dacă înțelegem că viață, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și ești iubit”.

https://www.instagram.com/p/B9TZ8bYBouL/?utm_source=ig_web_copy_link

Sursă foto: Instagram / Andreea Bălan