Andreea Balan a rabufnit! Artista a avut parte de un schimb de replici acid cu o fana care i-a transmis un comentariu deplasat.

Proaspat ajunsa in Mauritius, Andreea Balan a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj care a starnit reactii din partea fanilor.

“După un drum de 20 de ore în care nu am dormit deloc cu Clarita în brațe, după ce am despachetat 5 geamantane, dormit câteva ore, apoi călcat, apoi făcut ordine după copii, și după ce am intrat în apă cu Ella, uscat și aranjat, mi-am pus faţa de divă și am reușit să fac și eu niste poze’, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare, imediat ce a ajuns în vacanță.

Minciuni… astea sunt în top la noi!

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

„Cine te crede ca n-ai dormit atâtea ore? Și ai mai făcut și curat și înot etc… minciuni… astea sunt în top la noi! Doar la români!’ este mesajul lasat de o tanara.

Andreea Balan a reactionat fara sa stea prea mult pe ganduri: “Parerea ta este proastă și dacă tu nu esti capabilă să faci asta nu înseamnă că alții nu pot să arate impecabil și să fie și mame, și gospodine”.

https://www.instagram.com/p/B67x6_yBioa/