Andreea Balan este una dintre cele mai indragite artiste din Romania, este mama a doua fetite, asadar are o viata extrem de incarcata.

Vedeta are intotdeauna grija sa bifeze aparitii de senzatie, ba chiar a reusit sa ajunga la silueta de dinainte de cele doua sarcini.

In ciuda faptului ca are o silueta de invidiat, Andreea Balan a recunoscut ca nu se abtine de la dulciuri, dar are si cateva reguli de la care nu se abate.

„Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, a declarat Andreea Balan, conform libertatea.ro. 

Citește și:

In plus, artista spune ca timpul nu ii mai permite sa faca si sport, iar dansul compenseaza lipsa sportului.

“Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport. Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește”, a mai spus artista.