Andreea Bălan a făcut STOP CARDIAC în timpul NAŞTERII! Anunțul a venit chiar de la soțul artistei: „Doresc să confirm că într-adevăr…”

Andreea Bălan a făcut STOP CARDIAC în timpul NAŞTERII! Anunțul a venit chiar de la soțul artistei: „Doresc să confirm că într-adevăr…”
Andreea Bălan a făcut STOP CARDIAC în timpul NAŞTERII! Anunțul a venit chiar de la soțul artistei: „Doresc să confirm că într-adevăr...”
Autor:

Noaptea trecută, Andreea Bălan a făcut un stop cardio-respirator în timpul nașterii. Anunțul oficial a fost făcut chiar de soțul artistei, George Burcea.

Din nefericire, partenera de viață a lui George a trecut prin clipe grele în sala de nașteri. În urma eforturilor cadrelor medicale, proaspăta mămică și-a revenit și, din fericire, atât ea, cât și fiica ei sunt bine.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a declarat George Burcea în această seară, scrie spynews.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X