Andreea Bălan a dat lovitura. Este incredibil câţi bani câştigă din balurile bobocilor! Profitul este uriaş. Uite cât cere cântăreața pentru o singură apariție.

De când Andreea Bălan face muzică nu poate spune că merge în pierdere. Cântăreața a obţinut bani frumoşi de când se află la masa juriului de la „Te cunosc de undeva” difuzată la Antena 1, însă scoate bani frumoși din concertele susținute la balurile bobocilor.

În fiecare an, elevii de liceu vor să surprindă pe toată lumea cu un bal de excepţie, plin de energie, eleganță şi, nu în ultimul rând, distracţie. Pentru acest lucru, mulți liceeni și-o doresc pe Andreea Bălan la balul bobocilor datorită show-urilor pe care aceasta reușeste să le facă.

Citește și:

Pentru doar 45 de minute, Andreea Bălan cere 2.500 de euro, reușind astfel să își rotunjească destul de mult conturile.

Având în vedere că Andreea Bălan s-a reunit recent cu Andreea Antonescu, cele două formând din nou trupa Andre, pentru 45 de minute de show acestea cer 5.000 de euro.

De cealaltă parte, dacă Andreea Antonescu este invitată să cânte la un bal al bobocilor acesta cere 1.200 de euro pentru doar 45 de minute de spectacol, notează impact.ro.

Reamintim că recent Andreea Bălan şi George Burcea și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, la Biserica Sfânta Treime Dudeşti, din Capitală.

Citește și:

Așa cum era de așteptat, cei doi au avut o nuntă ca în povești, la care au fost prezenți aproximativ 250 de invitaţi. Ce doi au strâns din darul de la nuntă aproximativ 50.000 de euro.

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat pe comandă un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele“, a declarat tatăl cântăreţei.