Andreea Antonescu a rupt tacerea! Adevarul despre bataile pe care le incasa in perioada Andre: “N-am putut niciodata sa dezbat acest subiect.”

Andreea Antonescu si-a adus aminte cu nostalgie de vremurile in care era doar o pustoaica si reusea sa umple stadioane intregi impreuna cu Andreea Balan! Reamintim ca au existat mai multe speculatii potrivit carora Andreea Antonescu ar fi fost batuta de tatal sau inainte de concerte.

Tatal Andreei Antonescu s-a stins din viata in urma cu 18 ani, moment in care artista trecea prin examenul maturitatii – bacalaureatu! Pentru ca a suferit o pierdere enorma si si-a iubit enorm parintele, Andreea Antonescu a vorbit deschis despre acea perioada, fara a-si denigra tatal.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

“Tatăl meu a murit în urmă cu 18 ani și nu mi s-ar părea corect, frumos din partea mea să aduc niște acuze. Așa a fost generația noastră, așa au fost părinții noștri.

Știu clar că tatăl meu și-a dorit mult să mă transforme într-un om integru, am crescut cu zicala în viața e cel mai greu să fii om, încearcă să ajungi acolo.

N-am putut niciodată să dezbat acest subiect. Eu am avut o relație foarte frumoasă cu tata, eram dependentă de el. Acum că nu mai este lângă mine știu că n-am apucat să îi spun cât de important este pentru mine.

Tata a murit când eu dădeam BAC-ul. Îmi spunea că își dorește să ajung la 30 de ani și să îi mulțumesc pentru omul care am devenit, chiar dacă atunci eram poate supărată pe el pentru anumite gesturi.”, a declarat Andreea Antonescu, la Agentia Vip.